Dit is mijn huis.

Ik heb een nieuw huis gekocht. Een soort grote witte doos. Waar alles mee kan. In mijn hoofd dan toch, want voorlopig is er nog niet enorm veel mee gebeurd. Een garage vol onuitgepakte dozen, ontbrekende bedden en kasten, lege muren, een tv op de grond, … Maar wat niet is, zal nog wel komen. Stap voor stap wordt dit nieuwe huis ook een nieuwe thuis. Voor mij is dat gevoel er sinds een week of twee. Voor de jongens was het er al na een week of twee. Dat heet dan flexibiliteit. Eerst niet weg willen uit het oude huis, vervolgens quasi vergeten zijn dat ze ooit elders gewoond hebben.

Eén van de belangrijkste investeringen bij de inrichting van een nieuw huis, vind ik de verlichting. Een serieuze investering is dat trouwens. Damn seg, de mooiste lampen zijn alweer de duurste. Toch vind ik ze onmisbaar om de juiste sfeer te creëren. Ik ben echt héél lichtgevoelig. En hoera, ik heb een allereerste eyecatcher te pakken. Gevonden in de prachtwebshop van de sympathieke Luc Geurts. Feluce heeft de allermooiste landelijke verlichting die, mits goed gekozen of geadviseerd, ook past in een modernere woning zoals de mijne.

Voila, terwijl ik me verder te pletter Pinterest in het schijnsel van mijn nieuwste aanwinst, zijn alle originele tips voor de verdere verlichting/inrichting van mijn woonst zéér welkom in de comments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.