Sneaker alert! Hippe schoentjes in knalkleuren.

Ik vind ze ook mooi hoor die witte Adidasjes, al dan niet in de Stan Smith-versie. Maar laat ons even heel eerlijk zijn, ie-de-reen (groot én klein!) loopt er mee rond. Toch? Al minstens een seizoen of drie. Het lijkt wel een uniform. En dan haak ik toch een beetje af.

Voor mezelf ben ik nog op zoek naar het perfecte nieuwe paar, maar mijn jongens kunnen nu al keihard knallen. Voor hen heb ik bij Hippe Schoentjes de aller-coolste gele exemplaren gescoord. Dé kleur van de(ze) lente. Effen sneakers van CKS voor Finn. En zowaar een paar met zebra-design van Maá voor kleine Rowen. Je zal ze al van ver zien komen die twee van mij!
Fijn trouwens om ze te combineren met een sobere outfit of juist all the way the gaan met nog meer felle kleuren en prints.

hippe - 8hippe - 5hippe - 7hippe - 10

Ik schreef trouwens eerder al een lofzang over Hippe Schoentjes. Omdat het een zalige webwinkel is, met een duizelingwekkend assortiment. Bovendien vind je dankzij hun unieke meetsysteem altijd de perfecte maat voor je kleintje.

hippe - 1hippe - 2
(Het leuke truitje van Finn komt uit de nieuwe kinderkledingwinkel van Bol.com en het shirt van Rowen haal je bij H&M.)

2 Comments

  1. Oh, die zebraschoentjes zijn gewoon TE schattig! Ik heb al een paar x getwijfeld om er sneakers voor mezelf te bestellen want ze gaan tot best grote maten en sommige zijn wel volwassen genoeg vind ik (en volwassen voel ik me zelfs niet altijd ;-)) maar ik ben bang dat ze te smal zullen zijn, dus misschien moet ik toch eens gewoon tot daar rijden…

  2. Superleuke schoentjes!! Hopelijk stapt de mijne snel alleen en dan kan mama beginnen met het aanleggen van een heuse schoenencollectie 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.