Ik wil terug naar Martinhal. Dé plek voor een zonvakantie met kinderen.

Ik mis de zon. En de zee. En het strand. En het zwembad. En het lekkere eten. En de lieve mensen. En ons mooie huisje. En de SPA. En de quality time met mijn kinderen en mijn mama. En mijn lege hoofd. En…  Ik mis Martinhal, ja. Ons paradijsje in Sagres, aan de ruwe zuid-westkust van Portugal.

Mocht ik kunnen, ik was alweer weg. En jij? De speciale aanbiedingen al gecheckt?

martinhal - 74martinhal - 70martinhal - 67martinhal - 58martinhal - 34martinhal - 1

One Comment

  1. ziet er zalig uit!! ik heb ook nood aan zon, zee, lekker eten, rust, quality time met de kids en zeker een leeg hoofd 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.