Erika werd mama. Mijn Flair-columns verzameld.

Processed with VSCOcam with t2 preset

Throwback naar het jaar 2011. Het jaar waarin ik voor de eerste keer zwanger werd. Van de man die ik nog maar een half jaar eerder had leren kennen. Wat de bedoeling was voor alle duidelijkheid. Maar bon, het ging toch allemaal snel en hard. Een carrière die op volle toeren draaide, een bloeiend liefdesleven én een groeiende buik. Intense momenten die ik toen wekelijks probeerde te vatten in een column voor Flair. De kans dat schrijfsels in printversie langer dan een paar weken bewaard worden, is redelijk klein, dus heb ik ze destijds op een blog gegooid. Voor de eeuwigheid. En vandaag lijst ik ze nog ‘ns netjes op hieronder. Gewoon doorklikken op het topic dat je interesseert!

Hoe het begon

Het besef

Zij die zonder zonden zijn

Haperende hormonen

Buiken

De papa

De grootouders

Opvang

Nestdrang

Babymoon

Dingske

Filosofie

Superwoman

Music Maestro

Taboe or not taboe

Tetten

Tegendraads

Stilte voor de storm

Leve mijn lijf

Erika IS mama

Alles wat je dus wél moet weten over een keizersnede

Looooove

Hij is de baas

Happy b-day to…

Labels

Jump

Doggy Style

Moeder de vrouw

Een eeuw verschil

Mini en maxi

Globetrottertje

Trots trotser Trotst

Best sissies forever

Help! Mijn man heeft een hobby!

6 Comments

  1. Vond ik toen heel fijn om te lezen! Er mag van mij altijd een “mama-pagina” in de Flair staan 🙂 Ik vond de tips en hippe babyspullen toen echt leuk om te lezen/zien.

  2. Onze dochter trouwens ook geboren in 2011 dus kvond het super om je verhalen te lezen , zeker het part van de keizersnede want twas hier ook met een keizersnede te doen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.