Nana Golden Beach op Kreta. De perfecte all in voor sports lovers.

Nana Golden Beach, Kreta, Griekenland. Een prachtig, recent gerenoveerd en bijzonder fleurig beach resort, op nog geen half uur rijden van de luchthaven van Heraklion. Ideaal dus voor een korte getaway of natuurlijk voor een langer, meer ontspannen verblijf.

Met meer dan een dozijn tennis- en padelterreinen. Twee fitnessclubs. Een watersportcentrum. Een heel actief entertainment team dat elke dag de leukste sport- en ontspanningsactiviteiten organiseert. Van aquagym over darts, voetbal, trampoline en spinning tot yoga. De hardlopers kunnen hun hartje dan weer ophalen langs het strand en de uitgaansgelegenheden in ondermeer het nabijgelegen Chersonissos. Een voordehandliggende tip: vertrek vroeg, zo is het nog lekker koel en liggen de vele Engelse toeristen gegarandeerd hun roes uit te slapen.

Voor, na en tussen al die actie is er zo mogelijk nog meer ruimte voor ontspanning en bourgondische verwennerij. Hopen zwembaden, speeltuinen, een gigantisch waterpark én een resem restaurants, waaronder 1 groot buffetrestaurant en heel uiteenlopende à la carte-varianten. Allemaal zeer verfijnd.

Er is niet echt een adult only- zone, dus als je als koppel wat meer rust zoekt op het enorme domein, kies dan net als wij voor een strandstoel op het langgerekte stenen strand. Prachtig uitzicht daar en altijd dicht bij een verfrissende duik.

Wij vlogen naar Heraklion met Corendon.

Boeken voor jouw trip naar Nana Golden Beach? Hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.