Erika experimenteert: Sauna on wheels.

Zelden zoveel (gezond) jaloerse reacties gekregen op een Instastory. De sauna die afgelopen weekend in mijn tuin stond, maakte duidelijk wat los bij jullie. 

En terecht, want het is een fantastisch ding, waar we hier uitgebreid van genoten hebben. Een echt sauna-huisje op wielen. Ik zweer het u, zweten was nog nooit zo gezellig. En zo zonder pottenkijkers. Bovendien moesten we er niet ver voor gaan, niet belachelijk veel voor betalen en geen babysit voor regelen. Gewoon even weg van de wereld in onze eigen tuin. Hoe zalig is dat?

Dankjewel dus Anke en Zoë. Het koppel jonge ouders achter dit leuke concept. Zoë maakte ‘m helemaal zelf en nu rijden ze de sauna-wagen met veel liefde samen naar hun klanten. Zachte handdoekjes en heerlijke opgietgeuren inbegrepen.

De Sauna on Wheels ook even boeken voor een dag of voor een weekendje? Voor jezelf? Voor je vriendencrew? Of om cadeau te doen (de cadeau-bon alleen al is supertof!)?
Alle details vind je hier!

5 Comments

  1. Cool concept! (nuja niet cool maar hothothot natuurlijk).
    Enneuhm.. noem het een persoonlijk ergernisje, maar info@sauna-on-wheels.be klinkt toch net iets professioneler dan een outlookaccount, nietwaar? Ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat webdesigners hun klanten daar niet systematisch op wijzen. Aanpassen die handel!

  2. Amai idd heel erg goedkoop in tegenstelling tot een paar uurkes privé sauna. Ideaal als je een tuin hebt. Mij lijkt zwemmen en buitensauna op een zomerse avond een toffe combi te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.