Erika experimenteert: de nieuwe Kellogg’s Coco Pops.

Basic boterhammen met choco blijven de onbetwiste ontbijt-topper hier in huis. Maar ook een portie ontbijtgranen wordt al eens geapprecieerd. Op voorwaarde tenminste dat ze naar chocolade smaken. Ah ja. Leve de nieuwe Kellogg’s Coco Pops dus. Lekkere meergranen clusters, samengesteld uit een mix van gepofte rijst, volkoren havervlokken en tarwe. In een jasje van chocolade.

Heerlijk met soja- of amandelmelk erbij én aardbeitjes of watermeloen on the side.
Of met een banaantje ertussen. Of met yoghurt in de plaats van melk.
Eindeloos veel opties, maar ik ben helaas niet enorm creatief in de keuken.

Jij kan dus ongetwijfeld beter. Leuke ideetjes voor een lekker ontbijtje, starring deze Coco Pops Granola van Kellogg’s? Creëer dan je eigen healthy kids breakfast, maak er een foto van en deel die via IG met de hashtag #CocoPopsClusters. Je maakt kans op een maandvoorraad ontbijtgranen! (De wedstrijd loopt nog tot 14/08/2017  en er worden 10 maandvoorraden weggegeven!)

Dit artikel werd mee mogelijk gemaakt door Kellogg’s.

2 Comments

 1. Hallo erika,
  Je denkt er waarschijnlijk zelf ook zo over,
  En ik snap ook wel waarom je t doet,
  Maar vroeger was jouw blog leuk om te lezen..
  nu is t de ene na de andere reclame.
  Schrijf je nog eens een echt verhaaltje aub?
  Alvast bedankt!

  • Dag Inge, ik begrijp je reactie enigszins. Maar samenwerkingen geven mij nu eenmaal de ruimte, de tijd en de centen om ook onafhankelijke content te maken. Los daarvan waak ik uiterst nauwgezet over een juist evenwicht. Ik hoop dat je toch af en toe de weg blijft vinden naar de blog! Liefs, Erika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.