Crazy Xmas Giveaway #3: win een pyjama voor het hele gezin.

Geef eens een pyjama cadeau onder de kerstboom!Zo fout, zo onorigineel, dat het juist weer enorm cool wordt. Zeker als elk gezinslid er eentje krijgt. En ze bovendien allemaal mooi bij mekaar passen.

Ik heb mij alleszins al laten gaan.Net als vorig jaar. De nieuwste collectie vanEskimois weer supermooi. En kwalitatief perfect in orde. Denk er nog een beker chocomelk bij en een brandend haardvuur, en je hebt hetperfecte clich-plaatje voor deze tijd van het jaar. Zo los erover dat het weer leuk wordt. Toch?

Ooktwinnenmet de hele familie?Ik mag een pyjama-pakket voor 2 volwassenen en 2 kinderen weggeven.Laat hieronder in de comments weten dat je meedoet aan de give-away en deel deze post vervolgens via je eigen FB-pagina. Ik maak de winnaars bekend op vrijdag 23 december, via mijn FB-pagina.

96 Comments

 1. Wat een mooi set van twinning PJ’s! Moeder en twee kinderen hier doen alvast mee, de vader zal ik nog over de streep moeten trekken 🙂 ik doe mee!

 2. Ik doe heel graag mee met de Giveaway!
  Ik zie ons al gezellig s’avonds samen in de zetel zitten met onze matching pyjama’s. 🙂

 3. Wij doen graag mee! Ook hier zijn we (Gentse) Eskimo fans. Onze 2 jongens zijn er echt gek op, zachte stoffen en leuke prints. En voor papa ligt hier toevallig ook een Eskimo cadeau onder de boom, maar geen pyjama!

 4. Ideaal voor de ‘piesjama’ daagjes met ons zoontje Morris. Na een drukke (werk)week genieten van helemaal niets doen, knuffeltjes in de zetel en een dutje af en toe ^^

 5. Ik doe heel graag mee! Niets zo gezellig als vroeg de pyama aan, een beker warme choco rn filmpje kijken.

 6. Oooh zo cool! Wij doen ook mee met de Give away ! Naast de drukke dagen houden we er van om elke zondagavond met ons 4tjes in de zetel te knuffelen…met deze matching Pyjama’s zou het nog veel leuker zijn 🙂

 7. Ik zit met heel grote Eksimo-fans hier thuis. Hier maak ik mezelf dus wel heel erg populair mee 🙂

 8. Zou leuk zijn om tijdens de kerstvakantie met ons drietjes te cocoonen! Onze meid komt net van een maand in het UZ Leuven en ziet een nieuwe pyjama wel zitten 🙂

 9. Amai ik wil heel graag meedoen! Fout misschien, maar zo heerlijk gezellig, allemaal samen onder een dekentje in de zetel met zicht op de lichtjes van de kerstboom! Wij zouden super graag winnen!

 10. Ik doe mee! Mijn kleuter doet niets liever dan ‘s ochtends in pyjama met ons ontbijten en nog wat rondhangen (wat op schooldagen niet kan in de ochtendrush tegen de klok)

 11. ik doe ook heel graag mee! niets leukers dan een zondag in pyjama! en bij elkaar passende pyjama’s gaan mooi passen bij onze bij elkaar passende happy socks onder de kerstboom 😉

 12. Oh heerlijk! Wij hebben een kleine man die liefst de hele dag in pyjama zou rondlopen (en mama stiekem ook).

 13. All I want 4 Xmas…is a Grazy Giveaway!! <3 van een "cozy" en praktisch cadeau gesproken! Super Erika!! ik kijk stiekem al uit naar de gezellige avonden met ons gezin, om deze pyjama's te dragen! Eskimo Rulez!! 🙂

 14. Eskimopyjama’s staan sowieso op ons verlanglijstje. Niets gezelliger dan samen knuffelen, verhaaltjes voorlezen en heerlijk wegdromen.

 15. Count us in (mama, papa en 2 boys)! Dé manier om ons 3-jarig zoontje nog wat te laten oefenen, tot nog toe draagt hij (en wij) een py-mi-a.

 16. Wij doen graag mee. Zou een superverrassing zijn voor de man & 2 zoontjes! De oudste (4 jaar) noemt zondag ‘niks-doe-dag’ en zou de hele dag in pyjama rondlopen moest ik hem er niet uithelpen. Dit zou het perfecte excuus zijn om hem eens aan te houden, allemaal samen dan nog.

  • Elke ochtend hier een pyjama-drama omdat onze dochter haar pyjama niet wil uitdoen… Hier mag ze op zondag extra lang in pyjama blijven. Zou leuk zijn als ze in zo eentje kan rondlopen 🙂

 17. We ❤️Eskimo! Niets zo leuk als gezellig samen in pyjama een filmpje te kijken. De eskimopyjama voor de babyzus ligt al onder de kerstboom. Nu nog die voor haar 2 broers en mama en papa!

 18. Ik doe graag mee, de zonen zitten af en toe in zelfde pyama maar het wordt nog leuker als mama en papa kunnen meedoen.

 19. Oooooh ! Knusse, gezellige (voor)middagen cocoonen in onze pyjama. Mijn zoontjes van 1,5 en 2,5 en hun mama en papa zouden zo schattig zijn in deze Eskimo’s. Dus ja, wij ‘twinnen’ graag mee :-).

 20. Zie het al helemaal voor me! En mijn boys twinnen al vaak, maar super als ik ook eens mee kan doen 🙂

 21. OOoohh wat een leuke pyjama’s , ook leuke foto’s .. zo schattig alle 2 .. ik doe ook mee ! Ik had ook net 1 nodig en ik ga her hier nog eentje blij maken denk ik 😉 het 2 de zou ik cadeau doen aan mijn Zus. En nu maar duimen !

 22. Mooi setje! Van mijn ventje zou ik het niet mogen kopen want te cliché… Dus er is maar 1 optie…. winnen!! 🙂

 23. ik doe mee aan deze leuke weggeef.
  zou héél leuk zijn om samen met het ventje en de baby een set leuke pyjamas te winnen! 🙂

 24. Ik won dit pakket vorig jaar en wou alleen nog even melden dat het héél leuke pyjama’s zijn! We genieten er deze winter opnieuw van en ik heb er intussen al nog van Eskimo gekocht, zo tevreden van!

 25. Kwestie van Marie Kondo gewijs op te ruimen, moeten zowat al mijn “winterpyjama’s” de deur uit, ze zijn allemaal zó oud en versleten en ik word er geenszins gelukkig van. Nieuw gerief zou dus zeer welkom zijn! En nu maar duimen :-).

 26. Ik wil! Ik wil! Ik wil! Eskimo is super! Al verschillende pyjama’s in ons bezit! Voor mijn zoon, mijn lief en mezelf!

 27. Niets leuker dan op een vrije dag in je pyjama te blijven zitten en dan komt er onverwachts bezoek…oeps!

 28. Waaaa! Zalig die pyjama’s! En als het helemaal verkeerd is, is het ook helemaal op ons lijf geschreven! 😀
  Ik doe zeker mee! 😉

 29. Wij willen veel cadeautjes deze kerst onder de kerstboom! Een leuk kerstgeschenk voor de hele familie … We doen mee ❤️

 30. Deze pyama-set zou heel leuk staan rond mijn man en mijn zoontje!
  Perfecte timing voor gezellige avonden met de winter voor de deur!

 31. Oooh wij (mama en papa) zijn eigenlijk geen pyamadragers… Maar allen tezamen in dezelfde pyama zie ik wel helemaal zitten, papa moet maar meedoen! Inderdaad zo fout maar heel fijn deze tijd van het jaar! Wij willen winnen 🙂 samen, gezellig onder een deken, voor het haardvuur,… zien we helemaal zitten!

 32. Op vaderdag hebben we onze lieve papa verrast met 3 identieke pyjama’s. Dochterlief en papa straalden elke morgen als ze elkaar zagen :-). Nu is het echter te koud om te slapen in een zomer pyjama… Zouden we papa opnieuw kunnen verrassen met identieke winterpyjama’s onder de kerstboom? Geef je ons een duwtje in rug Erika?

 33. Super giveaway en…wij doen mee ! Hier staat pyjamadag regelmatig op het programma. WE ❤ IT !

 34. You juwt have to love Eskimo. Hier al jaren fan, man en kinderen incluis!

 35. Oh heerlijk zo een echte pyamas! Is wel beter dan de hier nu zelf samengesteld (lees: oud shirt en trainingsbroek)

 36. Opnieuw een supertoffe giveaway waaraan ik graag meedoe! We all know that life is better in pyjamas 🙂 ideaal voor ons gezinnetje van vier! Mijn oudste jongen is dol op Eskimo’s dus als ik zeg dat het een pyjama van een Eskimo is: gegarandeerd succes 🙂 #prettyplease #kiesonsErika 😉

 37. Ooh wat een fijne give-away! Wij zijn echte pyjama-fans! In de winter doen we alle boodschappen en klusjes op zaterdag zodat we op zondag lekker lang de hele dag in pyjama kunnen blijven! Ik naaide zelf al matching pyjama’s voor mijn 2 boys en mezelf, maar deze zijn ook zó leuk!

 38. pretty please! Al jaren zeg ik tegen mijn vriend dat ik een leuke pyjama wil en wat is er nu leuker dan matching… Helaas de kerstman heeft mijn hint nog altijd niet begrepen.

 39. Wat leuk zeg! Graag een kansje voor ons gezinnetje! Lekker gezellig deze winter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.