Crazy Xmas Giveaway #2: win een supercoole fiets.

Geef eens een fiets cadeau onder de kerstboom!Niet bepaald voordehandliggend in de winter. Geweldig onpraktisch ook om de huiskamer in te slepen. Maar daarom eens zo verrassend natuurlijk. Zeker als je een topper kan scoren tegen een zacht prijsje. En voor die combo moet je misschien ‘ns gaan piepen bij, bijvoorbeeld, de modelletjesmoederfietsof degoedkope kinderfietsen van Fietsen op fietsen. Ja hoor, niet toevallig een Nederlandse webshop.

De verzending is trouwens altijd gratis. Als je voor 13u bestelt, heb je je fiets morgen al in huis.

En nog veel leuker:dit prachtexemplaar kan je gewoon winnen!Een hele mooie, special edition oma-fiets. Wat je in ruil moet doen? Niet zo veel eigenlijk 🙂 Hieronder in de comments aangeven dat je meedoet aan de giveaway. En vervolgens ook even de link naar deze postdelen via je eigen FB-pagina.That’s it.Enfingers crosseddan. Ik maak de winnaar bekend op zondag 18 december.

115 Comments

 1. Oeoeoeoeh! I want to ride that bicycle lalalala lala lalala ‍♀️

 2. Ik doe heel graag mee aan de give-away!! Een nieuwe fiets kan van pas komen! Laat die fietsritjes met mijn kleine held maar komen!! 🙂

  • Super leuke fiets! Zou de ideale aanvulling zijn bij het huisje dat we pas kochten!

 3. Wij overwegen om autoloos door het leven te gaan (gezin met twee kindjes), dus deze fiets zou zeker van pas komen!

 4. Een oma fiets?? Ja graag! Ideaal om met onze Finneman deze zomer de 1e fietsuitstapjes te doen.

 5. Momenteel delen mijn man & ik de fiets. In januari komt onze eerste spruit eraan dus dan zou het wel fijn zijn als we elk op onze eigen fiets door Gent kunnen cruisen! Met binnenkort een eigen zitje eraan voor onze kleine spruit. Ik doe dus heel graag mee aan deze actie!

 6. ik doe super graag mee aan deze give-away!! dringend tijd voor zo een prachtige fiets onder onze kerstboom. de kinderen staan te springen om met mama te gaan fietsen 😀

 7. Een goede fiets, om die auto wat meer aan de kant te laten staan! Ik doe graag mee!

 8. Ik doe mee! We wonen in de stad en ik doe bijna alles te voet en met de fiets. Met kind en boodschappen kan je dan maar beter een goede hebben. Met deze nieuwe fiets voel ik me weer hip, ook al is het een oma-exemplaar 😉

 9. Een supercoole omafiets is altijd een goed idee! I’m in for the win☺️

 10. Ojo, zalige vélo! Zou fantastisch zijn om het nieuwe jaar mee in te zetten. Ik doe dan ook heel graag mee aan deze giveaway!

 11. Woehoe wat een knappe fiets; mijn fiets is aan vervanging toe; met deze fiets kan ik met mijn zoontje fietsen, wat zou dat heerlijk zijn!

 12. Hoi, hups hoi!

  Een oma-fiets, de vintage feeling hiervan spreekt me volledig aan. Dus ja, ik doe graag mee aan deze wedstrijd.

  Met vriendelijke groet,
  Anne Marie Janssens.

 13. Ik ben pas voor het eerst oma geworden dus vanaf nu zal ik een oma-fiets goed kunnen gebruiken!!Daarom doe ik mee!

 14. Wow, ik wil zo graag met de fiets naar mijn werk rijden (ook mijn goede voornemen voor 2017). Met deze mooie fiets zou dat zeker lukken. Ik doe dus graag mee!

 15. Zalige give-away!! Je zou al bijna weer verlangen naar zonnig warm weer! 🙂

 16. Een oma-fiets voor een mama, die binnenkort twee kindjes met de fiets moet vervoeren. Yes, please!

 17. Hier geen facebook, maar ik waag toch graag een poging. Deze giveaway kan ik immers niet aan me voorbij laten gaan.

 18. Wauw, prachtige fiets! Elke dag in Amsterdam-style door Gent cruisen met deze old-school-fiets, can’t wait!!

 19. Ik heb dringend een nieuwe fiets nodig, dus dit komt goed uit! Mijn huidige fiets dateert al van mijn 12 jaar en ik ben er bijna 30 😀 Dus ik doe heel graag mee!

 20. Pretty please lieve Erika, wat een prachtige fiets, wat zou ik hem graag winnen voor heerlijke fietstochtjes met mijn klein mannen!!!

 21. Ik doe mee. Eind deze maand verhuizen we, ja echt waar midden in alle drukte kiezen we vorm NOG meer drukte. Hier wacht ik al 7j op. Terug dichter bij familie, werk en vrienden.
  Probleempje is dat deze mama van 3dochters haar fiets aan omia(oma) leende, maar die hem niet meer kan missen. En zoals dat gaat met mama’s, ik heb intussen al vele fietsen gekocht maar steeds heel wat maten kleiner dan de mijne.

 22. Ik doe heel graag mee! Vanaf januari gaat ook ons jongste zoontje naar school en ik wil heel graag met de fiets blijven gaan. Mijn oudste van vier zou dan op een aanhangfiets moeten zitten en mijn jongste achterop bij mij, maar die combinatie lukt niet op mijn fiets die nog dateert van het middelbaar… dus deze zou super welkom zijn! Anders wordt het voorlopig de auto, niet zo’n leuk vooruitzicht dus…

 23. Ik doe graag mee! We kochten een bakfiets voor onze peuter van 2 en onze tweeling van 5 maanden, maar ik zou me natuurlijk af en toe ook graag verplaatsen als zelfstandige vrouw

 24. Ik heb net een nieuwe fiets nodig. Jarenlang geen fiets gehad, maar nu mijn kids goed kunnen fietsen wil ik graag met hen samen op fietstocht. Daarom doe ik mee met deze give away!!

 25. Wat een een leuke giveaway! Ik doe graag mee. Mijn fiets werd onlangs gesloten dus een nieuwe zou fantastisch zijn.

 26. Ik doe supergraag mee.. nog een grotere motivatie om meer met de fiets naar twerk te gaan dan!

  • ik doe graag mee ! wat een mooie fiets zou van pas komen om met de baby weg te gaan! 🙂

 27. Wat een leuke give away! En wat zou deze fiets goed van pas komen nu mijn oude niet meer “rijvaardig” is. Zou ik terug met de fiets kunnen gaan werken. Daarbovenop is ie dan nog eens heeeeel mooi. ❤️ Wat zou ik deze graag winnen…

 28. Hier doen we heel graag aan mee. Dan kan ik wat comfortabeler gaan fietsen met mijn kleine schat!

 29. Natuurlijk doe ik mee!!! Verlang al zo lang naar zulk modelletje van oma fiets . Een nieuwe ‘Harley Trapson’ voor naar het werk, iets waar ik al erg lang naar uitkijk ❤️. En nu duimen maar

 30. Ik doe supergraag mee want ik fiets 3x per week van Nazareth naar Gent en terug en mij’ fiets begint echt serieus te slijten dus zou wel leuk zijn..ik duim nu eens een keertje voor mezelf;)

 31. Ondanks de vele deelnemers wil ik mijn kans toch OOK wagen en mee doen met deze zaaaaaaaaaaalige giveaway!!! Hoe tof Erika!

 32. Wauw, ik doe mee met deze give away. Mijn fiets was nog een cadeau voor mijn lentefeest. Hij is ondertussen 18jaar oud en klaar voor het stort. Momenteel ben ik niet mobiel wat echt nadeel is met een kleine baby.

 33. Ik doen mee eindelijk is geen excuses meer om met de kids niet naar school te fietsen !

 34. Zo’n prachtige fiets zou ik wel willen winnen 🙂 kunnen we lange fietstochten doen met mijn 2 jongens.

 35. Jaaaa! Super graag! Mijn mini-dictator veracht namelijk de autostoel & houdt van zijn fietsstoel. Alleen is mama’s fiets wel aan vervanging toe… Ben ik de enige die nog met haar ‘plechtige communie-exemplaar’ rondrijdt? #bloos

 36. Zo zot! Ik was zodanig enthousiast dat ik niet meer wist op welke knop ik moest drukken om een “comment” achter te laten! *schaterlach*
  Wat kan ik zeggen; voor iemand die nét heeft beslist dat er dit jaar énkel geschenken onder de boom mogen liggen voor de kleine kindjes (en daar een beetje spijt van heeft want een cadeau’tje krijgen is toch àltijd echt leuk) zou dit echt geweldig zijn. Bovendien heb ik sowieso een nieuwe fiets nodig want de mijne is al voorbij versleten. Toi toi toi voor mij dus!

 37. En we wagen een kans om deze fiets te winnen, gewoon om ‘cool’ te zijn 😀

 38. Ik wil ook wel een kans maken op deze coole fiets (zoals onze kids net zeiden 🙂 )

 39. Hier doe ik ook heel graag aan mee! We hebben slechts één deftige fiets, waardoor we bijna nooit met ons viertjes gaan fietsen. Een tweede goeie fiets zou ideaal zijn!

 40. Waaauw! Wat een leuke fiets. Ik doe heel graag mee aan deze give away! En nu… fingers crossed!

 41. Een nieuwe fiets zie ik wel zitten. Mijn fiets is ondertussen 13 jaar oud en er begint serieus wat sleet op te komen

 42. Een oma fiets? Ziet er toch ook super uit voor een jonge mama. Fietsen met de kindjes, dat is pas het goede voorbeeld geven.

 43. Bedankt voor de tip! Tegen het voorjaar zijn we op zoek naar een eerste hip en cool (en een “snelle hè mama” volgens Finn) “stalen ros”. Wie weet heeft mama wel geluk om een even hip en trendy (en snel genoeg zodat ik mijn superheld kan volgen) exemplaar te winnen…

 44. Oh!!! Ik wil graag! 😉 Ik kan amper wachten op de lente en zomer om weer zalig in het zonnetje te fietsen. Duimen maar!

 45. Nu mijn kleinzonen kunnen fietsen zou het super zijn als er zo een mooie fiets naar deze kant op zou komen dan zouden we samen de fietsroutes gaan verkennen ❤️ ❤️ ❤️

 46. Hoe leuk zou dit niet zijn! Eindelijk een nieuwe toffe fiets zonder mankementjes, die echt vlot rijdt en vooral nog hip en trendy is ook! Fingers crossed!

 47. Mijn omatje die er helaas niet meer is zei altijd kinneke geen betere manier om zwangerschapskilokes er af te krijgen dan fietsen.Wel memeke dit is mijn voornemen voor het nieuwe jaar! Werp jij ons van hierboven volgende lente als jouw achterkleinzoon er is de nodige aanmoedigingen toe? Dan lukt het ons zeker!

 48. Wow!
  Superleuke actie! Ik waag graag mijn kans!

  Deze actie is heel fijn,
  Al is de kans om deze fiets te winnen heel klein…!
  Toch blijf ik hopen,
  Want ik ga liever met de fiets, dan dat ik moet lopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.