Erika experimenteert: de Oral B elektrische tandenborstel voor kinderen.

Het tanden poetsen op zich, is hier nooit echt een probleem geweest. Maar mijn jongens ook lang genoeg laten poetsen, blijft wel een dagelijkse strijd. Meestal eten ze de tandpasta op, zuigen ze nog gauw wat water binnen en hup, gedaan. 2 seconden dus in plaats van de aanbevolen 2 minuten.

Daarom was ik zeer benieuwd naar de impact van het nieuwe pakketje van Oral B: een elektrische tandenborstel+ de Disney Magic Timer App. Zouden de Avengers en andere animatiehelden ervoor kunnen zorgen dat mijn jongens beter en langer poetsen?

Amai nog ni! Het effect was en is nog elke keer enorm. Check het filmpje via mijn FB-pagina of IG-feed!

Elektrisch poetsen, vinden ze sowieso al honderd keer leuker dan old school schrobben. En Cars-tandpasta en een Avengers-beker om te spoelen zijn bijzonder geapprecieerde extra’s. Voeg daar nog de Disney Magic Timer App aan toe en tanden poetsen wordt plots een moment om naar uit te kijken. Al moeten mijn jongens wel nog leren dat het niet helpt om dan ook over het gsm-scherm te wrijven. Bedoeling van de app is dat tijdens de 2 minuten poetstijd je favoriete Disney-figuur tevoorschijn komt. Dat hoef je niks voor te doen, het is simpelweg de beloning voor wie lang genoeg blijft poetsen.

oralb - 1

De Oral-B Stages Power is verkrijgbaar in een jongensversie: Avengers, en in een meisjesmodel: Frozen.

Prijs elektrische tandenborstel: € 35,50.
Prijs voor 4 borstelkoppen: € 12,99.

De Disney Magic Timer App is gratis beschikbaar voor iOS en Android en kan alleen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B Stages Power elektrische tandenborstel.

3 Comments

  1. oei, dat is niet goedkoop vind ik. Hier wordt het sowieso ook nodig ingevoerd want dat tandenpoetsen is soms echt moeilijk vind ik!

    • Nu je kan wel makkelijk een andere borstelkop kopen! Mijn dochter heeft een blauw geel onderstuk (origineel met rode Mickey Muis borstel) en daar hebben al roze prinsessen, rode Cars en gewone witte borsteltjes opgestaan. Mix and match!
      De borstels maken bij ons ook een muziekje als de tijd voorbij is en dat is tot nu toe genoeg om ze aan het poetsen te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.