Erika presenteert: Elle Milla. De blog én de shop.

elle en tractors - 7

Elle Milla, dat is het alter ego van Sarah Van den Bosch. Sarah en ik kennen elkaar nog uit de early MySpace daysMySpace begot. Waar is de tijd lieve mensen!

Ondertussen zijn we allebei een paar social media hypes, een blog én een stel kinderen verder. Maar we volgen elkaar nog altijd. De laatste maanden zelfs nog nét ietsje meer, want Sarah is ondertussen ook met een eigen webshop begonnen. En daaruit blijkt dat we min of meer dezelfde stijl en smaak hebben. Zeker als het over babykleding, deco-stuff en een eeuwige liefde voor zwart(-wit) of dierenprints gaat!

elle en tractors - 1

Sarah heeft een ruim assortiment kleding en accessoires voor hippe mama’s en dito kinders. En een hoop originele interieurspullen, waarvan ze de meeste zelf maakt.

Dit zijn alleszins mijn laatste aanwinsten uit de Elle Milla webshop: de Mona extra soft gilet en de Zebra soft pull. Heerlijk zachte cardigans. Bijzonder, zonder té te zijn. Comfortabel en toch stijlvol. Me like a lot lot lot.

elle en tractors - 8

elle en tractors - 6elle en tractors - 11elle en tractors - 12elle en tractors - 13

En omdat ik niet hou van kitcherige kerstlichtjes, heb ik deze Happy Lights-ballen gekozen als feestdecoratie voor de eindejaarsdagen.

elle en tractors - 1 (1)

Zelf pretty things shoppen? Er loopt deze week nog een XMAS SALE met een korting van 20% op alle artikelen van de Elle Milla Shop. What are you waiting for ??

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.