Havermout Heaven en Quaker Goodness.

quaker - 1

De mensen van Quaker hebben me een tijdje terug gepromoveerd tot V.I.O.L, oftewel Very Important Oatmeal Lover. Nu, over mijn belangrijkheid heb ik serieuze twijfels, maar dat ik zot ben van havermout is wel zo waar als een koe. Al weet ik nog altijd niet precies wat er nu zo waar is aan dat beest.

Enfin, een kommetje havermout met of zonder extra’s, overgoten met amandelmelk is mijn vast ontbijt. Snel én voedzaam. Want mijn ochtenden zijn hectisch en ik heb niet de tijd, noch de kunde om spectaculaire creaties op tafel te gooien.

Ook zin gekregen in Havermout Heaven? Passeer dan eens in het Centraal Station in Antwerpen. Nog t.e.m 13 december vind je daar de Quakerbot automaat. Die maakt in no time de beste havermoutreceptjes klaar voor jou. Receptjes van mij én van andere V.I.O.L’s.

(De Quakerbot is open 7u tot 10u op weekdagen. En van 10u tot 13u in het weekend.) 

quaker - 2

En omdat ook de havermoutliefde mooier wordt als je ‘m kan delen, mag ik jullie verwennen met 5 #QuakerGoodness pakketten, inclusief:

–  Quaker Muesli’s Nuts (450gr)
–  Quaker Muesli’s Multifruit (450gr)
–  Quaker Express Naturel (12 x 27gr)
–  Quaker Havermoutrepen Golden Syrop (5 stuks)
–  Quaker Havermoutrepen Framboos & Granaatappel (5 stuks)

Allemaal even lekker! Winnen? Verklaar dan je liefde hieronder in de comments.

40 Comments

 1. Mijn zoon van bijna 2 en ik eten elke morgen havermout.

  Voor hem een griekse yoghurt met havermout en zelfgemaakte granola.

  Voor mij amandelmelk met havermout en zelfgemaakte granola als crunchy topping.

  Een lekkere en gezonde start van de dag.

 2. Mijn liefde voor havermout is er altijd geweest, heeft pieken en dalen, maar verdwijnt nooit helemaal. Zo’n pakketje kan misschien voor een bestendiging zorgen 🙂 Altijd het proberen waard….

 3. Bron van vezels!
  100 % natuurlijk!
  Energie voor de hele voormiddag (of namiddag, of…)!
  Cholesterol-vriendelijk!
  Ook ideaal om koekjes of cake mee te bakken!
  Nu enkel nog een manier vinden om mijn lief ook te overtuigen … 🙂

 4. Hi Erika,

  Deze morgen de liefde voor havermout wéér eens geproefd. Je heerlijke havermout receptje met mango, kokos, banaan, yoghurt en honing getest en het was overheerlijk (mijn favoriet receptje tot nu toe). Ik vond het in het begin altijd moeilijk om een lekkere combinatie met havermout te maken maar jij, en vele andere – V.I.O.L’s hebben mij echt geïnspireerd én warm gekregen voor meer havermout receptjes. Havermout is snel, lekker én gezond, wat wil een mens nog meer? Dikke zoen, Julie

 5. Havermout is voor mij het begin van een goede dag vol energie. Daar waar ik vroeger al na enkel uurtjes naar iets om te eten zocht, kom ik met een portie havermout ‘s ochtends de hele voormiddag rond.

  Liefst met iets zoets erbij zoals een banaan voor mij en onze zoon. De mannelijk wederhelft heeft het liever met iets crunchy erbij. Mmmm….

 6. Het is het enige (gezonde) ontbijt waar ik uren mee verder kan, dat lekker is, snel, varieerbaar, en dat ik ook al de avond ervoor kan voorbereiden! En dat ik zelfs onderweg kan eten als het moet, maar dat is dan weer minder gezond natuurlijk 😉

 7. Lekker met chiazaadjes, noten en een handje gedroogde cranberries. Ofwel een halve banaan eronder met wat chocoladeschilfers…..
  In de winter heerlijk smeuïg en warm, in de zomer lekker fris met koude amandelmelk. Het hele jaar rond een gezond ontbijt!!

 8. I <3 Oatmeal omdat het gezond is en het is nog eens kei lekker ook!
  Het is ook heel voedzaam en bevat alles wat ik nodig heb voor men ontbijt.
  Ik sport veel en havermout helpt me daarbij! Ik kan men leven niet meer voorstellen zonder..

  I <3 Oatmeal

 9. Havermout om met het hele gezin van te smullen.
  Onze Pauline (2,5 jaar) kan enorm smullen van de havermout repen, zowel die met honing als die met fruit bij. Zo leuk om ze te zien genieten!

 10. Oh zo fijn! Ik ben ook een dagelijkse havermouteter en altijd op zoek naar lekkere receptjes. De links ga ik dus zeker checken. Smakelijk!

 11. Super lekker!!!!! Ik ben niet het type dat s’morgens ontbijt maar dankzij quaker is daar verandering in gekomen ;D … Lekker energievol de dag beginnen! 😉
  En je kan er zoveel variaties mee maken !
  Zo is het elke morgen toch iets anders 😉

 12. Ik heb havermout eigenlijk pas dit jaar ontdekt, toen ik in de ban geraakte van zelfgemaakte granola 🙂 Ondertussen ben ik grote fan van de Golden Syrup repen en maak ik af en toe mijn overnight oats met fruit (als ik eraan denk ‘s avonds 😉 )

 13. Oeps dat lust ik nu eens echt niet, of toch niet in de klassieke havermoutpap, misschien moet ik eens de krokantere varianten proberen want granola lust ik wel

 14. Havermoutpap met kaneel en appel, super lekker! Warme appeltjes in de herfst en winter, koude appel in de zomer. Alles in een kom doen, minuutje in de microgolf en smullen maar!

 15. Al van vóór de hype kende ik het al van mijn mama zaliger.Zij moedigde mij aan om het eten en maakte het op de klassieke wijze ,en met liefde ,voor mij klaar.Ook onze vroeger buurman at elke morgen zijn havermoutpapje.Nu zijn er véle varianten bijgekomen en wil ik het terug ontdekken.Onlangs kocht ik de gewone versie maar die express-zakjes dacht ik al lang eens te proberen .Dat is handig en snel en op die manier eet je het meer denk ik !

 16. De Quaker-granen geven me de dagdagelijkse energie voor fit en enthousiast te verschijnen op de werkvloer. Ook volgen ze de gedachte van een gezonde geest in een gezond lichaam.

 17. Ik eet al Quaker van toen ik een darmoperatie heb gehad. Constipatie is een grote boosdoener die ik krijg van brood te eten. Daarom eet ik enkel nog havermout-producten zodat de “opstopping” wegblijft en ik mij goed voel in mijn buik. Ik krijg er massa’s energie van en het slechte gevoel blijft weg. Ik maak het niet alleen in warme melk of water klaar, maar ik maak er ook heerlijke dessertjes van voor de kleinkinderen. Bedankt voor deze leuke actie, Erika!

 18. Het leven zoals het is met 2 kindjes van 8 en 11: In het begin kon ik ze niet overtuigen…ieuw wat is dat…ik eet dat niet hoor! en toch moeten proeven… niet overtuigd. De tweede keer: Ok een klein beetje echt niet veel hé! Het ging al beter. de derde keer: ja! Dat is lekker! en nu vragen ze er zelf om!!!
  Liefde groeit zeggen ze dan!!!

 19. Ik ben nog maar sinds een paar maanden havermout aan het eten. Voorlopig houd ik het bij de havermout express met cassonade. Deze bevalt me heel goed! Maar nu is het tijd om wat extra (gezondere) smaken uit te proberen, dan word ik er vast nog gekker van!

 20. Zelf ben ik niet zo zot van havermout, maar mijn man smult het elke morgen naar binnen sinds hij beginnen trainen is voor de marathon en zo’n 10 kg. zou moeten afvallen.
  Hoewel dat havermoutkoekjes mij ook wel kunnen bekoren, is misschien zo’n pakket wel handig om te proberen of ik van de andere smaken wel fan ben (en heb ik meteen een nieuw voornemen voor 2016)! Laat maar komen! 🙂

 21. Ik heb recent havermout ontdekt na vaststelling van glutenintollerantie. Was voordien geen fan, maar nu ben ik echt wel voor. Heel veelzijdig en te gebruiken in verschillende gerechtjes.

 22. Door zijn fruitige, heerlijke en variërende smaken is Quaker mijn beste vriend.
  Ik krijg er nooit genoeg van!! We zijn 2 handen op 1 buik.

 23. wauw deze variërende smaken van Quaker wil ik graag winnen want ik hou van deze produkten voor hun fruitige natuurlijke smaak , hun energieboost , Quaker daar word je s’morgens vrolijk van wakker , Quaker my favoriet , I LIKED & SHARED

 24. Net toen ik dacht dat enkel chocolade voor de hemel op aarde kon zorgen kwam Quaker opduiken met de meest verrassende maar oh zo goddelijke combinaties. Go(o)dness!

 25. Mijn liefde voor havermout beschrijven… Dat is niet moeilijk want ik sta er zowat elke dag mee op!
  Deze ochtend nog een pannenkoekje met havermout en banaan gegeten, een nieuw en heerlijk probeersel! Havermoutpap met bosbessen komt ook regelmatig terug in het ontbijt net zoals sinds kort een groene smoothie met appel, gember, spinazie, eventueel nog andere soorten fruit en natuurlijk havermout erg in de smaak valt! Daarnaast kan magere yoghurt, kaneel, havermout en fruit ook smaken en zo is er veel afwisseling.

  Ik ben dus absoluut fan van havermout en van Quaker!

 26. Als student die stages heeft in rusthuizen en creches moet ik supergoed eten smorgens en vooral gezond. Volgend jaar ga ik naar de hogeschool verpleegkunde studeren, en ik zal het moeten kunnen daar…
  dus jah lekker oat en je begint de dag al supergoed!

 27. ik verklaar mijn liefde voor dit Goodnesspakket
  want zonder havermout kom ik niet uit mijn bed.
  Iedere morgen staat mijn “Quaker-vriend’ op tafel
  of eet ik een lekkere zelfgemaakte havermoutwafel.
  Muesli Nuts of Muesli fruit
  het maakt mij helemaal niet uit.
  Ai, wat overslapen ;-( dan is mijn ontbijt vlug gereed
  want dan ga ik steevast voor mijn Quaker mueslireep.

 28. Wat een geweldig leuke campagne is dit! Voor mij kan er simpelweg nooit havermout te veel zijn in mijn dagelijkse maaltijden! Ik gebruik de ‘oats’ dan ook niet alleen ‘s ochtends, maar maak er ook – naar het schijnt 😉 – ‘overheerlijke nagerechtjes’ en energierepen van en zoveel meer! Want zo heerlijk veelzijdig is havermout! Daarbij werkt mijn haver-enthousiasme blijkbaar aanstekelijk want intussen heb ik al mijn halve werkvloer mee op de oatmeal-trein! Hell yessss for oatmeal! 🙂

 29. Zijn de winnaars al bekend? Mijn havermout is juist op dus ik kan wel een nieuwe lading gebruiken ;-). Dikke zoen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.