Erika trakteert: Studio Lala Feestprints.

Een tijdje geleden stelde ik Studio Lala aan je voor.

Naast de allermooiste en hipste feeststuff (denk: bekers, bordjes, rietjes, lampionnen, ballonnen,…), kan je hier ook een reeks unieke feestprints bestellen. Een trend die- uiteraard- uit Amerika komt overgewaaid. Je krijgt een groot papier geleverd, met daarop alle vlaggetjes en kaartjes geprint. De rest is kinderspel: knippen, plakken en eventueel een beetje extra pimpen. 
Ideaal dus voor ietwat luie doe-het-zelvers, like me. 

Feesttafels, taarten en traktaties zien in er in geen tijd geweldig uit!

lala_categorie_feestprints-600x600

Het feestje voor de 40e verjaardag van mijn lief stond helemaal in het teken van zijn job: moviezzzzz! En de Dots ’n Stripes-print van Studio Lala paste perfect bij dat thema.

blog - 1

Nog meer impressies van de feestdecoratie:

blog - 1 (4)blog - 1 blog - 1 (1) blog - 1 (2) blog - 1 (8)blog - 1 (6)
(balonnen, slingers en servetten: partyrama)

Zelf een leuk feestje op de agenda? Maak jouw party dan helemaal onvergetelijk met een coole feestprint van Studio Lala! Ik mag van Ine 3 Dots ‘n Stripes prints cadeau doen.

Hoe winnen? Like ons op Facebook en Instagram en deel in de comments jouw meest onvergetelijke feestmoment. Ik maak de winnaar bekend op 12 juli.

10 Comments

 1. Oh deze post komt net te laat, gisteren Linus’ eerste grote feestje gehad! De meest onvergetelijke feestdag was toch mijn trouwdag, hierover deze week een postje op mijn blog aangezien het deze week vijf jaar geleden is….(fb heb ik niet, maar ik volg je wel op ig)

 2. Een fantastisch moment toen we op het feest voor het pensioen en de 60ste verjaardag van mijn papa een boodschap van Stef Bos en een gesigneerd boek van Leonard Cohen (zijn twee grote helden) konden afgeven. Prachtig!

 3. Ons mooiste feestje verwachten we in oktober, dan wordt ons kindje geboren. We hebben er heel lang moeten op wachten en heel wat voor over gehad. Maar eigenlijk hou ik elke dag een mini-feestje, wanneer ik mijn uikbewonertje voel schoppen en besef hoe intens gelukkig ik ben :-)!

 4. Ik heb het geluk al veel fantastische feestmomenten te hebben mogen meemaken; wij zitten namelijk niet verlegen om een feestje meer of minder (een genetisch cadeautje, belooft voor onze dochter later ;-)).
  Het meest onvergetelijke -en onbeschrijflijke- blijft toch nog altijd een onverwacht ‘parkingfeest’ aan de zijlijn van Charlatan Plage een aantal jaar geleden; midden in de nacht deuren en koffee open, ‘allways on my mind’ in de Pet Shop Boys-versie op repeat en maar dansen (tot op het dak van de auto toe …)!!

 5. Ons meest onvergetelijke feestje was ons trouwfeest 5 jaar geleden. Nog voor het Pinterest-tijdperk, dus nu zou het er waarschijnlijk helemaal anders uitgezien hebben…

 6. De babyborrel van mijn kleine Juliette:-)! Zo leuk om alle mensen die je graag hebt rondom jou te hebben! 21 juli vieren we haar 2e verjaardag (dus zo heel klein is ze niet meer;-)). Dus zou echt heel leuk zijn , als we ons huisje nog meer kunnen pimpen voor het feestje:-)!

 7. Hallo,

  een heel leuk feestje was een tuinfeest bij een vriendin. Ze hadden een reuze grote vuurput gemaakt in de tuin en er balen stro als zitbanken rond gelegd. Lekker gezellig met een goed muziekje en lekkere hapjes en iedereen verkleed in thema boerinnen in hawai. Leuke herinneringen … Voor herhaling vatbaar !

 8. Halverwege augustus verhuizen we eindelijk naar een stekje van ons eigen. Een reden te meer om een onvergetelijk feestje te geven! En dat zijn we zeker en vast van plan. Wat leuke versiering zou dus mooi meegenomen zijn 🙂

 9. We zijn ook helemaal zot van Studio Lala….
  En uiteraard volgen we jou en Studio Lala op alle sociale media.

  Hoe meer feestjes hoe beter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.