Erika presenteert: So Baggy.

Screen Shot 2015-04-16 at 16.25.51

De Sjakoshen hemel... Hij bestaat! Meer nog: ik weet ‘m zijn. En van eigenares Kel mag ik jullie allemaal meenemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Of is het the more bags, the more fun? Een handtas is hoe dan ook een essentieel item. Hoe veel chaotischer zou je leven immers zijn zonder? Om nog maar te zwijgen over dat van je man en je kinderen. Nee, je kan nooit ever genoeg handtassen hebben. Ook niet als je er al pakweg 53 hebt. Die nieuwe zwarte is hé-le-maal anders dan die 7 andere even zwarte exemplaren die al in je kast staan, toch?

So Baggy, zo heet die heerlijke handtassenwereld. En er zijn ook tassen voor mannen te krijg. En voor computers. En je vindt er portefeuilles. En gsm-hoesjes. En…

BAG00300 BAG00299-2 BAG00289_b9633695-5416-4620-bbc0-f0c069c6f628 S143610_1_cab347bf-882f-48de-9662-9e263e528ab7 burkely-portemonnee-102861-zwart_1 BAG00173 BAG00293_1_2cb5198c-439a-4ffe-b95a-e8a58817fce0 BAG00209 WAL00109_1 Galaxy_Cover_2_ea07a5fa-a127-4cbb-847c-c1183b312b32

Sinds kort verdeelt So Baggy trouwens heel exclusief de clutches van THIRDTHIRD is het designlabel van de Turkse designster Tuğçe Özocak, kortweg Tutu. Ze studeerde af aan de Koninklijke Antwerpse Modeacademie, maar is ondertussen terug verhuisd naar Istanboel. Een bruisende metropool waar ze zich maar wat graag laat inspireren door de interessante mix van oost en west.

Screen Shot 2015-05-14 at 17.26.22 Screen Shot 2015-05-14 at 17.08.47 Screen Shot 2015-05-14 at 17.26.05 baggy - 1 baggy - 7Screen Shot 2015-05-14 at 17.07.36
Screen Shot 2015-05-14 at 17.29.40 Screen Shot 2015-05-14 at 17.29.23

In love? Dat treft, want ik mag van Kel een Third-clutch naar keuze weggeven! Meedingen naar dat mooie cadeau is trouwens poepsimpel. Vertel in de comments hieronder over jouw liefde voor tassen. En vergroot vervolgens je winstkansen door ons te liken en te delen op Facebook (Erika, So Baggy) of te volgen en te reposten op Instagram (Erika, So Baggy).

Ik maak de winnaar volgende week zondag 24 mei bekend via mijn facebookpagina.

18 Comments

 1. Mijn liefde voor tassen, wel, ik denk dat tassen veel liefde voor mij voelen aangezien ik er zo veel heb. De schoenen- en tassenverslaving is erfelijk want dochter van 3 leent mijn tassen graag. 1 om in haar winkeltje te spelen, 1 voor in de auto, een andere is haar werktas
  Handtassenliefde: zo moeder, zo dochter ❤️

 2. Ik heb verschillende genre tassen. . Merken en geen merken. .. rockabilly en metal/gothic tassen en gewone. En zo eentje heb ik nog niet en zou een leuke aanwinst zijn voor mijn collectie.

 3. Hoi hups hoi!
  Ik ben al langer dan vandaag aan het kwijlen over handtassen. Als in: #I need it in my life. NOW#.
  Maar goed, ik heb natuurlijk geen eindeloze bankrekening. Pretty much het tegenovergestelde, jammer genoeg… Ik wil hier dan ook een welgemeende sorry zeggen aan mijn mama die mijn handtassenobsessie nooit ofte nimmer zal begrijpen. Maar een handtas en ik staan voor liefde. Punt uit, I can’t help it.
  Voor een madam met een sjakossen-obsessie is dit dan ook een leuke actie,
  daarom is meedoen voor dit pakket de enige mogelijke reactie 😉 :-).
  Geniet van het leven en het lekker eten!
  Groetie,
  Anne Marie Janssens
  Ps. Facebook: ‘liken en te delen (Erika, So Baggy)’ in orde ;).

 4. Hoi hups hoi!
  Ik ben al langer dan vandaag aan het kwijlen over handtassen. Als in: #I need it in my life. NOW#.
  Maar goed, ik heb natuurlijk geen eindeloze bankrekening. Pretty much het tegenovergestelde, jammer genoeg… Ik wil hier dan ook een welgemeende sorry zeggen aan mijn mama die mijn handtassenobsessie nooit ofte nimmer zal begrijpen. Maar een handtas en ik staan voor liefde. Punt uit, I can’t help it.
  Voor een madam met een sjakossen-obsessie is dit dan ook een leuke actie,
  daarom is meedoen voor deze clutch de enige mogelijke reactie 😉 :-).
  Geniet van het leven en het lekker eten!
  Groetie,
  Anne Marie Janssens
  Ps. Facebook: ‘liken en te delen (Erika, So Baggy)’ in orde ;).

 5. Oh handtassen, ik zou er elk seizoen kopen. Ooit heb ik mezelf vijf nieuwe handtassen ontzegd omdat ik een megaverkeersboete had. Om mezelf te straffen en om de boete te compenseren heb ik meer dan een jaar gewacht….het heeft gewerkt, nu rij ik veel minder vlug

 6. Dat treft. Ik heb net een grote Marie Kondo opruimactie gehouden in mijn handtassen! Ik heb nu nog exact 1 grote en twee gewone formaten… Zo’n type envelop heb ik nog niet. Zou nochtans keigoed passen bij mijn nieuwe outfit voor een trouwfeest binnenkort!

 7. Zoals elke vrouw verslaafd aan tassen, schoenen en chocolade… En toch, nog nooit een clutch en nog nooit designermateriaal. Met deze prijs kan ik zomaar 2 dingen van mijn bucket list schrappen!

 8. Mijn verhaal pleit op het eerste zicht misschien niet voor mijn liefde voor sjakoshen, maar lees zeker door tot het einde en de wending van het verhaal zal je zeker en vast overtuigen.
  November 2010, één dag Londen, één dag shoppen. Shop till you drop! ‘s Morgens de eerste trein op en ‘s avonds de laatste naar huis.
  De tijd vloog die dag sneller dan anders voorbij en voor we het wisten moesten we terug richting station, maar oh nee, waren we toch niet dat uurverschil vergeten?! Dat werd lopen!
  Op de koop toe hadden we nog niet gegeten, en hadden we nog wel wat Engelse pond over… Snel beslissen, dan kopen we gewoon een lekker flesje rosé voor op de terugweg!
  Stiepelzat was ik toen we terug in Brussel aankwamen, op mijn benen staan lukte nog amper. Maar het ergst van al: in de auto naar huis voelde ik me slechter en slechter worden. En omdat ik de wagen van de vader (!!!) van mijn partner in crime wou sparen en niet wou laten merken hoe dronken ik precies was, trok ik m’n handtas open en ja hoor, heel elegant kwam mijn kwakje braaksel in mijn handtas terecht. (Achteraf hoorde ik dat ik de stoffen zetels van de auto ook niet gespaard had, maar dat heb ik op het moment zelf nooit beseft!)
  Nu waar is nu al die liefde voor sjakoshen?! Wel, velen onder ons zouden die handtas weggooien na dergelijk incidentje. Maar ikzelf heb toen alle trukken van de foor toegepast om m’n lieve handtasje erdoor te krijgen: badje, babyzeep, buiten hangen, krantenpapier, … En vandaag is zij opnieuw de oude, helemaal opgeknapt na die bewuste foute nacht. Ze heeft het me ook helemaal vergeven trouwens.
  En zo dragen al mijn handtassen mooie, grappige, trieste, foute herinneringen met zich mee die ik kan blijven koesteren … Maar de handtas die London overleefde, spant natuurlijk wel de kroon 🙂

 9. Mijn liefde voor tassen is groot! Als ik die samentel met deze van mijn mama driedubbel zo groot!
  Tassen zijn zoals schoenen.. Nooit genoeg! Ik heb nog maar 1 clutch en die zoekt een vriendje! Uit ervaring weet ik dat So Baggy goe materiaal heeft dus mijn clutchvriendje mag zeker van So Baggy komen!

 10. De dochter wordt binnenkort 14 maanden. Wordt het geen tijd om de luiertas in te ruilen voor een toffe clutch?!

 11. Als jonge moeder is mijn laatste aankoop op sjakoshen-gebied de gigantische – zij het zeer mooie en praktische – verzorgingstas. Nu ik fashiongewijs na 5 maand opnieuw in mijn meer aansluitende kleren pas, vind ik dat ik die uit-de-slobbertruien-overwinning wel mag vieren met een bijpassende clutch… 🙂

 12. Ik zou alles kwijt kunnen in mijn tassen, soms denk ik dat ‘k er mijn kids in verstop, en stiekem doe ‘k dat ook… verstopt in fotoo’tjes zeul ik ze overal mee… Een extra, mooie, hippe, coole, megatrendy so baggy Third Clutch mag gewoon niet ontbreken in mijn gamma…

 13. Een must voor onvoorziene feestjes; een tas in de tas!
  Ik ben dol op mégatassen (maxi ‘sjakosjen’) én clutches (mini-sjakosjen) en dat is géwéldig combineerbaar, soms tot grote hilariteit van wie het opmerkt :-).
  Het heeft niets dan voordelen; van werk en dag naar feest en nacht en omgekeerd (hoewel mij dat meer voorkwam in mijn vorig leven toen ik nog geen moeder was :-)) of van praktisch met baby-uitzet naar compact met basics, het is gewoon dé truc die elke vrouw moet kennen!

 14. Ik ben tegenwoordig gek op kleine tasjes. Misschien omdat ik jaren lang grote tassen (lees: luiertassen) meegesjouwd heb. Ik heb er nu genoeg van. Nu moet nog opbouwen van het kleine tassen verzamelen ☺

 15. Daar achter het raam
  van de winkel op de hoek
  het was voor mij duidelijk
  heel mijn leven naar jou op zoek.
  Voor jouw charmes zijn al veel vrouwen gezwicht
  je kent dat wel, liefde op het eerste gezicht.
  Maar tussen ons was er meer, die begeerlijke klik
  dromen ontsproten bij jouw aanblik
  Jij maakt me sterker, jij maakt me blij
  ik voel me compleet, met jou aan mijn zij.
  Winkel in – winkel uit, zo snel kan dat gaan
  Jij bent van mij en ik van jou
  want een handtas maakt een vrouw.

 16. Mijn liefde voor tassen beschrijven is best moeilijk, elke vrouw heeft er wel haar eigen reden voor ik vind vooral dat ze een outfit af kunnen maken, zijn ze dan ook nog eens praktisch dan ben ik helemaal verkocht… Het is echt zo tassen en schoenen die kan ik zelden laten staan!

 17. Hmm, mijn liefde voor tassen….. Wel, die bestrijkt zowat m’n hele appartement! 🙂 Ik heb ‘n ladekast vol sjakoshen, maar ook een schap in m’n kleerkast, een hanger in de hall, en zelfs achter m’n zetel liggen een paar van m’n lievelingen verscholen, zodat ik ze altijd snel bij de hand heb als ik de deur uit moet! 🙂 Dit wil uiteraard niet zeggen dat mijn collectie volledig is! Mooie exemplaartjes verdienen steeds een mooi plaatsje….. En dat zijn deze leuke clutches van THIRD zeker! Kiezen zal moeilijk worden! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.