Blankenberge, Blankenberge…

… wonderschone stad. Ik wou dat ik in mijn achtertuin zo’n Blankenberge had. 
Blankenberge, Blankenberge, parel aan de kust.
De mooiste plek op aarde voor wie zand met schelpjes lust.

Nee, Hugo Matthysen heeft heus niet zo hard overdreven.
Mijn eigen mams en ik hebben het verlengd weekend van deze week wat naar voren geschoven en zo genoten van drie zalige, zonnige dagen in dé badstad uit mijn eigen jeugd. De stad ook waar mijn schoonouders een appartementje hebben dat we- als het niet verhuurd is- naar believen mogen gebruiken. Altijd weer heerlijk. Zeker als de zon schijnt en de strandbarretjes geïnstalleerd zijn. Speelpret voor de kindjes, koffietjes en aperollekes voor ons. Voeg daar nog lange wandelingen, een paar go-cart ritjes én een hoop ijsjes aan toe en je kan spreken van een topverlof. De bewijzen zie je hieronder.

duplo - 2baggy - 1duplo - 6duplo - 8 duplo - 7duplo - 2 duplo - 1baggy - 1 (2)baggy - 1 (7)baggy - 1 (8)baggy - 1duplo - 17baggy - 1 (3) duplo - 4baggy - 1duplo - 20

11 Comments

 1. Wat had je geluk met het weer. Wij gingen int verlengd weekend ook naar zee … Too bad dat het gisteren begon te regenen 😉

 2. Mooie foto’s! Geeft zin om ook eens een keertje naar blankenberge te trekken

 3. Erika,
  mag ik je vragen waar je het kleedje hebt gekocht dat je op de eerste foto aanhebt? Ik passeerde gisteren langs de etalage van Luz de Lux in Leuven waar ze dit verkopen (de winkel was al toe). Ik vind het prachtig, maar geraak tijdens openingsuren moeilijk in die winkel. Dus ik hoopte het online ergens te kunnen op de kop te kunnen tikken…
  Alvast bedankt! groetjes, Marlies

 4. Mevrouw, Erika,

  mag ik u met dit schrijven hartelijk dank voor het bezoek aan onze badstad !

  Ik hoop dat we uw gezin naar de toekomst toe nog vaker mogen verwelkomen !

  VrGr

  Patrick De Klerck
  Burgemeester Stad Blankenberge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.