Crazy X-mas Giveaways: #1 Mooved


moose on the loose in kerst (1 of 2)Mooved_Logomoose on the loose in kerst (2 of 2)

I’m a sucker for webshops. Zoveel zou u al duidelijk moeten zijn. En dankzij jullie tips blijf ik er ook continu nieuwe ontdekken. Veel meer dan strikt genomen gezond is. Maar bon, het is al lang te laat. I’m totally addicted. En ik deins er bovendien niet voor terug om jullie gezellig mee te sleuren in die verslaving van mij. Op een hele slinkse manier dan nog wel. Met een cadeautje hier en een cadeautje daar. Hou deze blog, mijn facebook en mijn instagram dus bijzonder goed in de gaten de komende twee weken. Want nog voor de feestdagen krijg je hier 3 heerlijke giveaways onder een denkbeeldige boom. Cause we’re all suckers for X-mas too, niet?

De eerste samenwerking is er eentje die de Kerstman himself vermoedelijk ook wel zal appreciëren. Want MOOVED is een interieur-webshop die houdt van het Hoge Noorden. Van fijne merken en producten met een Scandinavische touch die niet persé ook echt uit die landen komen. Prachtige gebruiksvoorwerpen en decoratiestukken (voor de keuken, de living en de kinderkamer) met een eenvoudige en pure vormgeving, gemaakt van natuurlijke materialen. Het aanbod is niet waanzinnig groot, maar dat houdt het lekker overzichtelijk. En je voelt vooral dat alle stuks met veel liefde en zorg uitgekozen werden. Leven en beleving zijn dan ook de link naar de naam van de shop: Mo(o)ved.

Een selectie uit het aanbod:

birdside all lovely stuff EXD_174_Conj 1001_Swan_Oak&Black_1 m e_low 13 3602_Lumberjack_All_Group_4 100151_Ducky_Figure_Oak_3 animals 09 372010_Flip_Mirror_White_1 bougeoir blanc _DSC0413 copie

En daaaaaaan…. het cadeautje! De winnaar van deze weggeef mag 1 van deze supermooie bootjes van Materia kiezen. 1 bootje heeft een waarde van 50€!

bote I-III wit

Big Game is één van de designstudio’s die samen met Amorim aan de wieg stond van de “Materia”-collectie en een reeks van 3 verschillende bootjes ontwikkelde: Bote I tot en met Bote III. Deze bootjes bestaan uit 2 onderdelen:  een romp uit geagglomereerd kurk en een kunststof opzetstuk dat varieert naargelang het type boot. In het geval van bote III is dit opzetstuk het zeil van de zeilboot. Bote III is een geweldig alternatief voor het rubber eendje als badspeeltje, want je bent nooit te oud om nog eens plezier te maken in bad. 

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel. Laat hier in de comments weten wat jouw favoriete artikel is uit het Mooved-aanbod. Vergroot vervolgens je winstkansen door ook fan van ons te worden op Facebook (ErikaMooved) en deze blogpost te delen via je eigen pagina. Of volg ons op Instagram (ErikaMooved) en repost daar de wedstrijdfoto met de hashtaq #erikamooved. De winnaar wordt volgende week donderdag 18 december bekend gemaakt. Succes!!

22 Comments

 1. En ik ben een sucker voor Scandinavisch design 🙂 Nee, serieus, ik blijf er beter van weg anders zou ik het allemaal opkopen… Mijn favoriet is de kandelaar Les Perles XXL. En zo’n bootje zou babyzoon niet mis vinden voor onder de kerstboom…

 2. Probleem…luxe probleem zelfs. Zoveel moois! Maar bij Vase 15 van Monamore zag ik meteen het licht. HET vaasje voor de geplukte bloemetjes, gras, gevonden takjes,… van mijn dochtertjes. Want ja, zelfs met het zure weer van vandaag blijven ze schatten verzamelen (die mogen gezien worden)

 3. Mijn grote favoriet is de birdside table. Eenvoudig. Zonder veel tralala en bling bling. Prachtig. Zo hoort het te zijn.

 4. Favoriet , Moose on the loose, wow wow wow Moose , Rudolph, Eland, Rendier of bambi ik ben er zot van!!! Ook wel zot van het Noorden 😀

 5. De Television Tray is niet alleen superhandig maar ziet er ook geweldig uit. Ik ben sowieso al een sucker voor alles wat blauw is en de tray oogt retro met een moderne touch…

 6. De pizza borden.
  Wat een leuke manier om pizza’s te serveren.
  Wel opletten dat de beer niet aan de haal gaat met mijn lekkere pizza hé… ;).
  Geniet van het leven en het lekker eten!
  Groetie,
  Anne Marie.

 7. Die fruitboom is erg leuk ♡ maar die bootjes ook. Een goed alternatief voor die schimmelende badeendjes!

 8. ooooooooooooh!!! wat een mooie en toffe actie! mag een fiere papa op de valreep ook een kansje wagen? Zou tof zijn voor ons zoontje Lenn! Op kerstdag zal hij precies 9 maanden zijn, toch wel een bijzonder moment, eerst 9 maanden in mama’s buik en dan 9 maanden er uit. Zo’n bootje voor hem voor onder de kerstboom zou prachtig zijn! Zou precies iets voor hem zijn, want hij spettert heel graag in zijn badje (en papa stiekem ook want neem hem veel bij mij in het grote bad, quality time)! Onze favoriet op de mooved website zijn zeker en vast ook de houten turquoise letters. Puur, mooi en eenvoudig en toch stijlvol tegelijk! Het kamertje van onze kleine man is nog steeds niet volledig afgewerkt (shame on us na 9 maand, I know!), en die letters lijken ons wel iets! Mooi om zo zijn naam te vormen. Bovendien in zijn geboortekleur (turquoise)!

 9. Als ik mag kiezen uit alla artikels op de website van http://www.mooved.be dan kies ik voor de bekers van Design Letters! Volgens mij leuk en nu met Kerst kan je bv. er vijf van kopen met de letters kerst op en deze ergens in je woonkamer zetten, origineel en het ziet er mooi uit ook!
  Als ik dan mag kiezen uit de kinderartikelen ga ik voor de Moose on the Loose! Origineel, grappig en speels voor op de kinderkamer 🙂

  Leuk deze give away bootjes van mooved! Kunnen ze tegen piraten? Zeerovers? En tegen een kleine kapoen en zijn papa? Dan zijn ze hier ideaal voor badplezier 🙂

  • De bootjes hebben al heel wat wilde wateren bevaren. Ik denk wel dat ze je zeerovers de baas gaan kunnen. Veel succes.

 10. Ik heb het al gezegd tegen Mooved, maar de Moose on the Loose van  All lovely Stüff is tof!
  Als ze een giveaway doen en je kan dat winnen, wel dan doe ik mee!

 11. Mijn favo’s zijn de vaasjes van Monamore! Jammer dat die niet in de give-away zitten 😉 nee grapje :-), ook de bootjes zien er prachtig uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.