5 goeie redenen om een Vacansoleil Glamping vakantie te boeken.

In een iglo-tentje zal je mij niet zo snel meer aantreffen. Been there done that. Heb ik gehad. Een beetje ruimte voor iedereen, een badkamer mét toilet en een gerieflijke keuken stel ik ten zeerste op prijs tijdens mijn vakantie. Maar dat wil niet zeggen dat ik het kamperen heb opgegeven. Te veel voordelen verbonden aan die manier van logeren. Zeker als je een tros(je) kinderen meezeult.

Geen wonder dus dat ik de laatste jaren verknocht ben aan glampen. Eerdere glamping-vakanties met Vacansoleil naar de Côte d’Azur en de Dordogne konden ons geweldig bekoren en ook ons verblijf op Camping Iris Parc Le Ty Nadan in het zuiden van Bretagne, eerder deze zomer, was weer een schot in de roos.

Nog niet helemaal overtuigd dat dit soort trip een hotelvakantie kan evenaren of zelfs overtreffen?
Ik geef je bij deze 5 goeie redenen waarom je glamping misschien toch eens een kans moet geven!

  1. Glamping is the best of both worlds. De luxe van een hotelvakantie gecombineerd met de charme van een kampeervakantie.
  2. Glamping is heerlijk buiten leven. Of je nu kiest voor een glamping unit, een luxueuze safari-tent of één van de ruime stacaravans van Vacansoleil, je hebt altijd een groot terras, mét een afdak. Buiten zitten/ eten/ spelen is dus altijd een optie én altijd een goed idee.
  3. Glamping is comfortabel binnen slapen. Een unit telt tot 3 slaapkamers en 2 badkamers+ een apart toilet. Er is een goed uitgeruste keuken, een bbq en een hangmat. All you need dus, en meer zelfs.
  4. Glamping is eindeloos genieten van de faciliteiten van je luxe-camping. Zwembad, waterpark, tennis, voetbalveld, manége, hoogteparcours, kano en kayak, kinderclubs, … Camping Le Ty Nadan heeft en had het allemaal.
  5. Glamping is dé ultieme vakantie voor kinderen. Zorgeloos rondcrossen op de kamping, visjes vangen, vrienden voor het leven maken, … Beter wordt het niet voor je kroost. Enige nadeel: weer naar huis gaan valt altijd zwaar.

In een volgende post vertel ik meer over de bezienswaardigheden in de buurt van Iris Parc Le Ty Nadan. Want hoe fijn het ook is om op de camping te blijven, een paar leuke uitstapjes maken je vakantie helemaal af. En als ik dan toch bezig ben, geef ik je meteen ook een aantal ideeën mee voor stops op de heen- en terugweg naar Bretagne…

3 Comments

  1. Leuk! Ik ga volgende week met mijn zoontje, voor het eerst als duo, naar le ty nadan in een glamping tent. Ik kijk uit naar je tips voor de omgeving en voor tussen stops.

  2. Super heb dat deze zomer ook gedaan met de kids. Alles was op en top in Frankrijk Bretagne. Kamperen op een leuke en andere manier top.
    Groetjes uit Gentse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.