Dankzij Sofahost heb ik de (h)eerlijkste zetel.

Na ruwweg 15 jaar in het oude had ik wel een nieuw salon van doen. Al durfde ik nog altijd niet zo goed, uit schrik dat de kinderen het snel zouden besmeuren. Want er wordt al wel eens ‘gezellig’ gegeten en gedronken in de zetel. Een living dient dan ook om in te leven en niet continu voorzichtig te moeten zijn, vind ik.

Waarom ik dan toch overstag gegaan ben? Omdat de zetels van Sofahost beloven dat ze ook mét kinderen erin proper blijven. En dat is meer dan een belofte, het is de waarheid. De FibreGuard-technologie zorgt ervoor dat huishoudelijke vlekken gemakkelijk te verwijderen zijn. Elk lot stoffen wordt getest op 34 verse en uitgedroogde vlekken. Geen zorgen dus als dat bekertje chocomelk plots omver gekegeld wordt. Met een microvezeldoekje en veel water krijg je de smurrie er zo weer af. (Alle info daarover vind je gedetailleerd op de site van Sofahost en je kan ook altijd een hulplijn bellen!) Dat vind ik heel geruststellend. Want het is uiteindelijk toch wel een serieuze investering zo’n nieuw salon.

Ik zit ondertussen zo goed in mijn zetel dat ik ‘m liever niet deel met iedereen, maar Sofahost heeft gelukkig ook minder egoïstische klanten die hun sofa wél ter beschikking stellen. Zodat jij ‘m rustig kan testen. En eerlijke feedback krijgt. Gewoon even een afspraak maken. Op die manier spaart Sofahost dure winkelruimte uit bij retailers. En kunnen ze dus goedkoper aan jou leveren. Bovendien werkt Sofahost hard om zijn ecologische impact te reduceren. Het groene beleid is gebaseerd op het optimaliseren van bulktransport, het gebruik van gecertifieerde groene materialen en het beperken van tussenpersonen in de supply chain. Dat is een mooie extra, niet?

Sofahost is van zweedse makelij. Stevige houten kaders dus, schuimstructuren van topkwaliteit én hoogwaardige stoffen – onderhoudsvriendelijk, met een hoge slijtvastheid die niet gaat pluizen. Je kan voorlopig kiezen uit twee kleuren: grijs en beige. En qua opstelling kan je eindeloos variëren. Van een éénzit tot een volledig hoeksalon met poef. (Wij hebben de Cooper Corner!) Er past sowieso een sofahost in elke living.

Vandaag besteld= morgen (gratis) aan huis geleverd.
Je zal het je niet beklagen. Echt niet.

One Comment

  1. Amai dat ziet er echt een zalig exemplaar uit! Als onze huidige zetels het niet meer trekken zou ik ook graag een hoekzetel hebben (zodat ik dan het hoekje kan claimen natuurlijk 😉 ). Fijn concept ook dat je bij andere mensen thuis eens kan gaan ‘passen’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.