5 jaar Six Hugs & Rock ‘n Roll.

Life is  a party. Let’s celebrate.

Wij zijn hier grote fans van het heerlijke Six Hugs & Rock ‘n Roll. Nog geen 5 jaar misschien, maar toch al een hele tijd. Wat wil je met twee rebels in huis!

Omdat het label van Annechien vandaag precies 5 jaar bestaat (P.R.O.F.I.C.I.A.T !!!), is er een birthday collection én mag ik jullie hier even heel blij maken met de kortingscode Rockparty. Die levert je zomaar eventjes 20 procent korting op bij je volgende bestelling! (Opgelet: geldig t.e.m 4 december 2017)

En voor wie toch liever naar een echte winkel wil, de hele maand december huist Six Hugs & Rock ‘n Roll in een super coole pop-up in Antwerpen. De shop is alle dagen open en verkoopt zowel de huidige collectie als wat outlet.

Six Hugs & Rock ‘n Roll Pop-up
Grand Bazar Shopping Center (gelijkvloers)
Beddenstraat 2
2000 Antwerpen

 
Meer Six Hugs & Rock ‘n Roll coolness? Hier! En hier ook!

2 Comments

  1. Lieve Erika,

    Ik was al een tijdje trouwe lezeres van jouw blog, vooral dan over de alledaagse dingen, anekdotes over je jongens, het leven hoe het is.
    Beetje jammer dat hij tegenwoordig vooral bestaat uit gesponserde topics.

    • Hey Kim,

      Dankjewel voor je berichtje. Ik begrijp je bezorgdheid, maar deze blog is altijd al een mix van posts geweest. Persoonlijke verhalen, gecombineerd met tips voor een uitstapje of een reis, een nieuwe webshop, een verrassend concept, een mooie kortingscode. En soms is er wat meer van het ene, en dan weer wat meer van het andere. De ene lezer komt ook meer voor de tips en de andere meer voor de persoonlijke verhalen. Ik hoop in elk geval dat je de weg blijft vinden naar de blog. En wat je niet interesseert, hoef je niet te lezen hé 😉 Lieve groeten en fijn weekend! Erika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.