Erika presenteert: Naturino. Super coole, Italiaanse kinderschoentjes.

Mijn kinderen verslijten hun schoenen sneller dan ik veters kan strikken of velcro’s kan sluiten. Wreed, maar het is niet anders.  En dus ben ik vrijwel continu op zoek naar hippe, betaalbare en kwalitatieve foot wear.

naturino - 21

Een merk dat zonder twijfel aan die drie voorwaarden voldoet, is het Italiaanse Naturino. De stijl gaat van klassiek over sportief naar trendy. Er zijn sneakers, mocassins, sandalen en slippers. Voor jongens én voor meisjes. Maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen: het zogenaamde sand effect. De zool van elk paar is zo geconcipieerd dat de voetjes van je koters precies de juiste ondersteuning krijgen en toch hun vrijheid behouden. De Falcotto-sublijn focust bovendien heel specifiek op kruipende kindjes en beginnende stappertjes.

Voor Rowen heb ik supermooie sandaaltjes uit die Falcotto-lijn gekozen. Zijn eerste sandaaltjes ooit. Hij draagt ze met onnozel veel plezier. En ik kan niet stoppen met kijken naar die schattige teentjes.

Finn heeft dan weer iets robuustere exemplaren gekregen. In knalblauw en met makkelijke velcro’s. Zo kan hij ze zelf heel makkelijk aan- en uitdoen.
En voorlopig doorstaan deze beauties ook zijn wildste escapades met verve.

(De zalige zwemshorts zijn van Mini Rodini en heb ik gehaald bij Confetti Kinderboetiek!)

naturino - 14naturino - 8naturino - 16naturino - 5naturino - 24

Naturino heeft een eigen webshop, maar je vindt hun ontwerpen ook in heel wat andere online én bakstenen winkels.

One Comment

  1. Oh nee, dit, een dag nadat ik na een week intensief zoeken en vloeken net sandalen voor mijn kind besteld heb. Wel een goeie tip, niets zo moeilijk als deftige jongenssandalen vinden, me dunkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.