Erika presenteert: Isabelle & The Happy Bags Journey.

Ik geef mijn blog niet graag uit handen. Deze pagina’s dragen niet voor niets mijn naam. Maar voor Isabelle en haar grote droom maak ik graag een uitzondering. Omdat ik hou van haar enorme drive en heel hard geloof in haar idee. Dus: lees haar verhaal, volg haar waanzinnige trip en deel je feedback. Zij en ik danken u zeer.

Wat fijn dat Erika me de kans geeft mijn start-upje even toe te lichten op haar blog. Het zijn namelijk inspirerende kick-ass mama’s zoals zij, die mij en mijn onderneming drijven om mijn gloednieuwe product op de markt te brengen. Ik hoop jullie met deze blog een stukje mee te nemen in mijn Happy Bags wereld en het avontuur #thehappybagsjourney waar ik aan begonnen ben.

Ok, hier gaat ie…

isabelle - 5

De carrièreswitch
Na jarenlang met veel passie in de muziekwereld gewerkt te hebben, gaf ik iets meer dan een half jaar geleden mijn job op om me in een volledig nieuw avontuur te storten: #thehappybagsjourney dus. Zelf mama van 2 jonge kindjes, Marie & Jill, merkte ik bij mezelf en in mijn omgeving de frustratie dat er niet echt een gezonde kinderdrank bestaat. Dat er een groot gat gaapt tussen saai water en ongezonde frisdrank. Ik heb al jarenlang een grote liefde voor thee en kruiden, dus zelf infusies zettenvoor mijn kindjes of verse limonade maken, is iets wat ik wel vaker doe. Maar weinigen hebben een “Pinterest-leven”, dus ook ik kan helaas niet elke dag vrolijk in mn keuken gezonde lekkere drankjes staan brouwen voor mijn gezin. Dat bracht me ertoe een gemakkelijk bruikbare 100% gezonde en natuurlijke kinderdrank te maken.

isabelle - 1

Een gezonde kinderdrank is wat de wereld nodig heeft!
Met dit idee ging ik vol overtuiging aan de slag. Ik schreef een lijvig businessplan, bouwde een nieuw netwerk in een hele nieuwe wereld uit en deed ondertussen ook al de eerste testen voor deze gezonde kinderdrank met mn eigen spaarcenten. Jep, I mean business babies!

Maar natuurlijk is het niet allemaal yay en great. Een totaal nieuw product op de markt brengen is een proces van lange adem. Zeker als het over voeding en kinderen gaat. Ja hoor, ik koos wel echt de allermoeilijkste piste voor een carriereswitch, denk ik soms. Gelukkig besefte ik dat niet toen ik eraan begon en nu gaat het zo hard in de goede richting dat ik niet meer van deze rollercoaster wil stappen.

Een hobbelig avontuur
Maar het blijft moeilijk. Verschillende machines & ingrediënten moeten oeverloos getest worden om tot de perfecte kinderdrank te komen. En dat vraagt veel tijd en geld uiteraard. Ik ben momenteel dan ook volop bezig met de financiële kant van de zaak en probeer met de juiste investeerders in zee te gaan om hopelijk gauw verdere testen te kunnen doen.

isabelle - 3 isabelle - 4

Volg het totstandkomen van Happy Bags op de voet
Maar hoe dan ook, dit avontuur zal nog een tijdje duren vooraleer we de heerlijke Happy Bags hebben. Daarom besloot ik mijn dagelijkse avonturen neer te schrijven in een blog: www.happybags.be en vertaal ik ze ook in foto’s op Instagram: isabellehappybags.

Ik hoop dat jullie ook nood hebben aan die ultieme gezonde kinderdrank die je met een gerust hart aan je kind kan geven en er bovendien superleuk uitziet. Ik hoop dat ook jullie het fijn zouden vinden als er een product zou bestaan dat jullie kindjes spontaan naar water zou doen grijpen, want dat is wat the Happy Bag wil zijn!

Een ruggensteun
Daarom zou het voor mij een heerlijke ruggensteun zijn als jullie mijn belevenissen zouden volgen en doorvertellen. Hoe groter de Happy Bags community, hoe meer drive ik zal hebben om door te zetten en mijn verhalen te blijven delen. Maar vooral, funky IGmums en IGdads, hoe sneller jullie jezelf en de hele familie zullen kunnen verwennen met Happy Bags!

Filmpje
Oh ja, op mijn site staat uitgelegd waar ik de naam vandaan heb voor dit wonderdrankje. Check er zeker ook eens de reportage voor Plattelands TV, daar leg ik het eigenlijk allemaal in uit. En dan ontmoet je meteen ook mijn kindjes. En ah ja, ik schrijf mijn blog in het Engels omdat Happy Bags ook buitenlandse mama’s en kindjes wil gelukkig en gezond maken natuurlijk.

isabelle - 6

Erika for mum president!
En last but not least, dank u, lieve Erika, om vanaf het prille begin te geloven in mij en mijn product/bedrijfje. Dank u dat ik even jouw heerlijke blog mocht overnemen.

#happybagslovesyou

Liefs,
Isabelle

www.happybags.be

2 Comments

  1. Eindelijk,en niet alleen voor kindjes he,mijn man vind water maar saai dus hij zal ook fan zijn!Wij kijken er naar uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.