Erika presenteert: Buy a smile. Kleine dingen voor mensen met een groot hart!

Er zijn op deze pagina’s al behoorlijk wat webshops de revue gepasseerd, maar Buy a smile wordt zonder twijfel de meest bijzondere in dat rijtje. Als je meteen even gaat piepen, zie je dat de site prachtig is vormgegeven en dat de spullen in het aanbod schrééuwen om in je virtuele mandje geladen te worden. Top uiteraard. Maar tot daar de gelijkenis met een doorsnee online winkel. Het grote verschil is dat de winsten van Buy a Smile integraal doorgestort worden aan sociale organisaties wereldwijd. De meeste producten zijn dan ook- met veel liefde- handgemaakt door de doelgroepen van diezelfde sociale organisaties. Alle spullen hebben een verhaal én impact. Shoppen gaf nog nooit zoveel voldoening!

(Kinder-)kledij, speelgoed, schoenen, juwelen, interieurspullen, keukengerief, verzorgingsproducten,… Het aanbod  van Buy a Smile is bijzonder divers. Net als de oorsprong. Je weet altijd perfect waar en door wie je product vervaardigd is en naar welke organisatie je centen gaan. Checken dus die handel!

Screen Shot 2016-03-06 at 18.13.42

Ik koos alvast een schattig (ridder)mutsje uit Peru voor Rowen én een zeepje en lippenbalsem met karitéboter uit Burkina Faso om cadeau te geven. Maar daar zal het de komende maanden vermoedelijk niet bij blijven.

blog - 1

Op zoek naar leuke, gepersonaliseerde geschenken voor doopsuiker, een verjaardag of een bedrijfsfeest? Neem dan zeker ook even contact op met de mensen van Buy a Smile. Misschien kan een bende jonge dames uit Ayacucho (Peru) of een groep kokosnoot-bewerkers uit Indië wel een antwoord bieden! 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.