Erika presenteert: promo-code.be

pr - 1

Dat er serieus geshopt zal worden de komende dagen en weken. Eerst cadeautjes voor onze geliefden. Daarna ‘soldekes’ voor onszelf. Of voor onze kinderen. Online allemaal in mijn geval. Ik kan de drukte in de winkelstraten écht niet meer aan.

Nu, aan webshop-tips geen gebrek op deze blog, me dunkt. Maar weten jullie al dat je bij heel wat online winkels korting krijgt, mits het invullen van de juiste kortingscode? En dat die kortingscodes netjes verzameld worden op Promo-code.be?

Een paar voorbeelden.

* 10 % korting bij Zalando, tijdens de hele maand december.

* 15 euro korting bij ICI Paris XL, tot eind januari.

* 10 % korting bij Sarenza, tijdens de maand december.

* 20 euro korting op je bestelling bij Hello Fresh.

* 10 % korting bij Giftlab.

And many, many more…

Promo-Code ontvangt elke maand kortingscodes, dus ook voor deze webshops zullen er tijdens de solden en ver daarna extra kortingen te vinden zijn.

Dus, wat hebben we geleerd vandaag? Voor je tot een online-aankoop overgaat, even op promo-code.be checken of er geen kortingscode geldig is op je bestelling!

2 Comments

  1. Ik heb maandag de drukte getrotseerd, maar heb het snel opgegeven. Ik dacht dat ik nog op tijd was, maar had de indruk dat alle scholieren net hun laatste examen achter de rug hadden en anderen ook verlof hadden om op cadeautjesjacht te gaan. Ik wilde net wat onlineshoppen, dus ik ga die tip van jou meteen bekijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.