Erika inviteert: het lanceringsevent van #COLAB2015, by Double Stitched.

collab - 1

There it is! De mommy/travel bag van mijn dromen. In combinatie met een al even mooie én praktische briefcase clutch. Twee items die mijn naam dragen zowaar: Erika Van Tielen for Double Stitched. Iets wat me toch lichtjes (tot zwaar) doet glimmen van trots. Een eigen handtas ontwerpen, stond immers al héél lang op mijn imaginaire bucket list. En dat ik die droom uiteindelijk heb kunnen waarmaken, in samenwerking met een top leder-label als Double Stitched, maakt de voldoening alleen maar groter.

‘Mijn’ tassen worden volledig met de hand gemaakt, uit het allerbeste leder. En om de exclusiviteit te bewaren, zijn ze enkel verkrijgbaar op bestelling. Samen of apart. Ja ja, ik ruik hier een mooi eindejaarscadeau (voor jezelf).

Prijs van de Mommy bag/ travel bag: 399 euro.
Prijs van de briefcase clutch: 219 euro.

Meer info of pre-orderen: b@double-stitched.com

Niet jouw ding? Eerder op zoek naar een manbag bijvoorbeeld? Of naar een hippe rugzak? Check dan zeker eens de ontwerpen van de andere bloggers: Eline Reynders, Ruth Van Soom, Rosalinde Dijkman en Jonathan Zegbe. Ook zij mochten hun droomtas realiseren in het kader van CO.LAB15.

collab - 4 collab - 2 collab - 5 collab - 3 collab - 6
(Foto’s : Annick Strynckx)

En ik mag bij deze ook 5 lezers uitnodigen voor de officiële lancering, op 3 december in Antwerpen.

Laat even je naam achter in de comments en dan maak ik de winnaars bekend op vrijdag 27 november!

collab - 3

12 Comments

 1. Ik wil, ik wil, ik wil!! Al is de prijs op dit moment wat boven het budget. Spijtig… want zo’n mooie tas… Ze geven er toevallig geen weg op de officiële lancering? 😉

 2. Ik ! Vroeger een grote fan van Belgische handtassen – heb een grote dure verzameling.
  Zou ze ‘s op de blog kunnen laten zien *inspiratie*
  Helaas is ‘t merk wat ik bedoel nu istJapansofzo?
  Jouw tas ziet er fancy uit.
  Kan niet anders dan een hit worden. Alvast gefeliciteerd

 3. Prachtig! Een droom om zelf ook zo iets te creëeren… Heel graag van de partij voor de grote lancering! Groetjes, Sophie (Van Gucht)

 4. Mooi! Casual met een serieus tikkeltje glam erbij. Een ideale tas voor mijn spullen en die van mijn babyboy Otis! Staat op mijn wishlist. Proficiat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.