Erika presenteert: Freddy Pants.

Hoog tijd om jullie voor te stellen aan mijn favoriete broekenmerk! Het label dat er zowaar voor gezorgd heeft dat ik bijna geen andere pantalons meer draag. Puur omdat het verschil in draagcomfort té groot is geworden.

Freddy Pants is een Italiaans merk. Ze hebben sinds kort een Flagship Store in de Nationalestraat in Antwerpen én ook een Belgische webshop. De Freddy broeken zijn gemaakt van jersey en spandex, hebben een siliconenband waardoor ze niet kunnen afzakken én laten je poep extra mooi uitkomen (=wr.up technology). Het lijkt alsof je een jeans draagt, maar het voelt aan als een legging. Ideaal dus als je houdt van de combi stylish en comfy. En geef toe, who doesn’t?
Freddy Pants doen het bovendien ook érg goed op een yogamat, in de fitnesszaal of tijdens een looptraining.

De Freddy SS15-collectie bevat niet alleen broeken, maar ook jumpsuits, shorts en rokjes.
Dit zijn mijn absolute favorieten.

freddy - 1 freddy - 2 freddy - 3 freddy - 4 freddy - 5 freddy - 6(schoenen: Palladium, Sam Edelman/ zonnebril: Komono)

2 Comments

 1. Beste Erika,

  Ik heb met plezier je ervaringen ivm de Freddy pants gelezen, maar ik heb een klein foutje opgemerkt. Er staat geschreven dat de broek gemaakt is van jersey en spandex. Dit is niet mogelijk. Als een kledingstuk jersey is, wil dit zeggen dat het een gebreid kledingstuk is. Een kledingstuk kan dus nooit gemaakt zijn van jersey, want het is geen vezel. Een breigoed kan dan weer wel gemaakt zijn uit eender welke vezel, zoals bijvoorbeeld katoen, polyester, viscose, enz.
  Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik dit even aanhaal, want het is absoluut niet negatief bedoeld!
  Fijn dat je een relatief onbekend merk zo in de kijker zet!

  Met vriendelijke groeten,

  Tamara Meulemans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.