Erika presenteert: Confetti Kinderboetiek in Schilde.

JBC - 9

Als je hier vaker komt lezen, weet je al dat ik lichtjes verslaafd ben aan online shoppen. Zo erg zelfs, dat ik amper nog de behoefte voel om te gaan winkelen in de échte wereld. Al doe ik sinds kort wél een speciaal effortke voor Confetti Kinderboetiek. By far de coolste niet- webwinkel van Schilde, Antwerpen en omstreken. Eigenares Karen haalde haar inspriratie nochtans ook op het net, ondermeer op Instagram. Ze spotte er leuke merkjes als Bobo Choses, Molo, Mini Rodini, Eleven Paris en Soft Gallery én ontdekte dat er bijzonder weinig shops in België zijn waar die prachtige spullen in niet-virtuele rekken liggen. Maar kijk, daar brengt ze nu dus hoogstpersoonlijk verandering in. Met een heerlijk boetiekje, vol tijdloze basics en ready-to-wear collecties voor lekker eigenzinnige mama’s. Euh... kinderen. Sterke kleuren en plezante prints vormen de basis. Altijd met oog voor detail en met de nadruk op kwaliteit, authenticiteit én draagcomfort uiteraard.

E&E - 2 E&E - 1 E&E - 1

Daarnaast koop je bij Confetti Kinderboetiek ook zalige accessoires. Nagellakjes van Nailmatic bijvoorbeeld, tattoos van Tattyoo, tasjes van Easy Peasy, nageltattoos van Eva Mouton & Elfi, speelse juweeltjes van Hektik en posters van Mono Mini. Topspullen kortom, voor jezelf óf om cadeau te geven.

JBC - 10 Processed with Moldiv Processed with Moldiv Processed with Moldiv Processed with MoldivProcessed with MoldivProcessed with Moldiv Processed with Moldiv Processed with Moldiv

En over cadeautjes gesproken… Er is ook een bijzonder fijne give away gekoppeld aan deze post. Want ik mag van Karen twee Molo-toppers weggeven! Een ‘cuddling dalmatians’ -shirt voor een meisje én een ‘surf dogs’-shirt voor een jongen. De maat (2-12 jaar) kan je achteraf zelf kiezen.
Winnen? Zorg voor een leuke moederdagboodschap in de comments! En vergroot vervolgens je winstkansen door ons te liken en te sharen op Facebook (Erika, Confetti Kinderboetiek) of door ons te volgen en te reposten op IG (Erika, Confetti Kinderboetiek).

Ik maak de winnaars volgende week zondag 17 mei bekend via Facebook.

MoloGiveaway

Confetti Kinderboetiek
Turnhoutsebaan 175c
2970 Schilde

Ma: Gesloten
Di: 10:00 – 18:00
Woe: 10:00 – 18:00
Do: 10:00 – 18:00
Vrij: 10:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00
Zon- en feestdagen gesloten

JBC - 8

11 Comments

 1. Geniet van je kinderen, ook al hebben ze net hun broek vuilgemaakt en matcht hun verse broek niet meer met hun T-shirt

 2. Moederliefde: om 5 u nachtvoeding geven aan je twee weken oude baby en om 7u opstaan voor de kleuter van bijna vier! Prut in de ogen zal er altijd zijn, maar hun snoetje zal almaar groter worden…genieten maar!

 3. Het mooiste cadeau voor je eerste moederdag: een baby zijn 2de groentenpapje ever (proberen te) geven. Wortel tot achter de oren, aan de vingers en in de neus. En de guitige oogjes die het allemaal draaglijk en vooral grappig maken.

 4. Een prachtige Moederdag, moeder-dochter uitstapje. Een terrasje gaan doen en ‘schol’ doen met haar Fristi en mijn Kriek. Er niet in slagen om mijn lach in te houden toen ze mij ineens een “stoempe mama” noemde 🙂 . Om dan te smelten toen ze zei “oh mama, is niet erg hoor, jij bent lief”. Heerlijk samen in de speeltuin spelen. Om haar dan ‘s avonds bij het in bed leggen te horen zeggen “Was leuke dag hé mama”.
  Mooiere Moederdag had ik mij niet kunnen wensen, bedankt prinsesje!

 5. De dag na moederdag verwend worden door de oudste zoon met een mooi gedekte tafel, gevulde kommetjes (voor de mama yoghurt met fruit en havermout, jaja hij kent zijn mama.), dat was het mooiste cadeaut. Zo lijkt iedere dag lijkt hier moederdag te zijn 🙂 kleine gebaren tonen hun grote hart. Iedere dag vertederd worden door hun denken en doen, gaan en staan. Een uniek gevoel, die elke mama ervaart. Cliché maar niet minder waar, zoiets grootser als liefde voor je kind, bestaat niet. Ps: Grote fan van Molo, ik koop het vaak in NL via een vriendin, maar nu er in Beligië ook offline mogelijkheid is…

 6. S nachts opstaan en het nog niet erg vinden, gewoon omdat ik hem dan nog een keer kan zien… Mijn kleine finneman!

 7. Kindjes ; die ons grijze haren bezorgen, die de zussen hun lange haren uittrekken, die de autootjes van de broer verstoppen omdat hij er te veel lawaai maakt, die de pot choco aan hun kant houden omdat hij anders te vlug op zou zijn, de zussen die samenspannen om de broer buiten spel te zetten of om hem net wat langer op te laten blijven …
  Ons geduld wordt zwaar op de proef gesteld op sommige momenten, maar oh mijn God .. die kleine (b)engeltjes maken ons leven zoveel rijker ! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.