Erika presenteert: Six Hugs and Rock ‘n Roll

DSC00642DSC00627-1

Ik ben een jongensmama, dus helemaal loos kan ik helaas niet gaan. Maar ik probeer mijn passion for fashion toch een klein beetje bot te vieren op onze twee stoere kereltjes. Dat houdt in dat ik continu op zoek ben naar coole webshops en leuke boetiekjes. Nieuwe trends en interessante merken. Originele truitjes en blitse broekjes. En tijdens die niet onaangename queeste, stootte ik onlangs op het geweldige, Belgische label Six Hugs and Rock ‘n Roll. Het merk bestaat sinds 2012 en is het werk van Annechien Smolders, ook moeder van twee en grafisch designer. Haar nieuwste SS 2015-collectie heet “INK” en is niet toevallig geïnspireerd op tattoos. Lekker stoer, helemaal rock ‘n roll. Maar tegelijkertijd superkwalitatief, ecologisch én betaalbaar. Verrrrry hard to resist! En dus heb ik zelfs geen moeite gedaan. Haha. Sterker nog, ik heb mezelf ook een echte Six Hugs & Rock ‘n Roll gegund. Zo kunnen Finn en ik gezellig #twinnen. Want #twinnen is the new black.

DSC00660

Screen Shot 2015-02-11 at 14.29.40

WEBSHOP

Screen Shot 2015-02-15 at 22.14.25 Screen Shot 2015-02-15 at 22.10.39

Op eigen risico, want alles is mooi. Echt alles.

8 Comments

 1. Sommige zaken lijken mannen niet te doen. Kleren kopen voor de kinderen blijkt daar één van te zijn. Als ik sommige mannen bekijk op straat denk ik, misschien is het maar beter zo. MAAR! Hier kon ik de bal toch niet misslaan. Het wonder is geschied. (deze zin doet me altijd denken aan het bekende fragment uit “De helaasheid der dingen”, zonder het vervolg dan wel) Ik deed de eerste aankoop van kleertjes voor mijn zoontjes zonder feedback van mijn vriendin. Ik kocht deze übercoole pulls van Six Hugs and Rock ‘N Roll: http://www.monkeyandbutterfly.be/media/catalog/product/cache/4/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/a/packshot-sweaterrocknroll-1front.jpg
  http://www.monkeyandbutterfly.be/media/catalog/product/cache/4/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/a/packshot-sweaterskullrebel.jpg
  Duizend punten waren mijn part!
  Mega fan hier.

 2. hoi

  Je kan deze kleertjes ook bestellen bij ons en krijgt er nu leuke tattoo’s bij als cadeau voor de lancering van dit merk in onze webshop. Wie in de buurt woont, kan zelfs komen passen en onmiddellijk meenemen

 3. Superleuke foto’s!

  We moeten dringend zelf nog eens aankloppen bij Annechien om aan twinning te kunnen doen met onze twee schatten. MEGA STOER!

  Onze klanten zijn ook enorme fan merken we op onze webshop! Ontdek er de rest van de collectie!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.