Rowen 1 jaar. Een verjaardagsfeestje in luipaardstijl.

foto 5

ROWEN- 26 januari 2014- 23u58

DIY3  DIY  DIY2
(Ontwerp geboortekaartje en doopsuiker: Elle et Moi Design.)

Afgelopen weekend vierden we de eerste verjaardag van onze jongste. In stijl uiteraard. Meer nog: in luipaardstijl!

foto 1 (Kroon: Liezelijn, Ballonnen: Partyrama)

foto 4(Maskers: BB Webwinkel)

foto 1 foto 5(Borden en rietjes: Doos vol plezier)

edit - 7

edit - 1

elke p - 1(Kruippakje Rowen: Mini-Rodini/ Mijn kleedje: H&M/ Mijn juwelen: Elke Peeters/ Kroon: Liezelijn/ Letterslinger: Hip gemaakt/ Taart: Bakkerij De Wit).

Alles was mooi, het kind voorop, maar dé eye-catcher van Rowens feest was ongetwijfeld deze geweldige, volledig gepersonaliseerde Liezelijn-kroon! Liezelijn is het alter ego van Lies Slaets. Mama van drie en creatieve duizendpoot.

IMG_0466

Ik kan mij vergissen, maar ik vermoed dat jij op het volgende verjaardagsfeest van zoon- of dochterlief ook graag wil scoren met zo’n heerlijk originele kroon. En met wat geluk kan dat zelfs volledig gratis in de sjakos komen. Hoe? Vertel hieronder in de comments hoe jouw droomkroon eruit ziet en voor wie ze zou zijn! Vergroot vervolgens je winstkansen door fan van ons te worden op Facebook (ErikaLiezelijn) en deze blogpost te delen via je eigen pagina. Of volg ons op Instagram (ErikaLiezelijn) en repost daar de wedstrijdfoto met de hashtag #liezelijn. De winnaar wordt volgende week woensdag 4 februari bekend gemaakt. Veel succes!!

edit - 1Naast originele verjaardagskronen maakt Liezelijn trouwens ook prachtige vlaggenlijnen, wenskaarten, traktatieartikelen en ander hand- en drukwerk op maat. Check it out!

IMG_4705-300x300

vlaggenlijnen-soorten-300x300

37 Comments

 1. Black&white with a touch of mint, net als Sems geboortekaartje. Zou hem beeldig staan volgend weekend voor zijn 1e verjaardagsfeestje! Bedankt voor de inspiratie.

 2. Ubercool dit! Als ik zo’n kroon zou mogen kiezen voor mijn dochter Sterre(die op 17 februari 5 jaar zal worden), of nee…..als zij die zelf zou mogen samenstellen, zou hij er waarschijnlijk ongeveer zo uit zien and I quote : Lichtblauw met wit (in ware Frozen en Elsa-stijl, ha ja), met ‘snowflakes’ en ijzige toestanden, en ‘glittery glitter’ en a star. (Danku Dora voor de 2-talige opvoeding van mijn kind!)
  Enfin, ze zou dus graag een ‘Elsa’-kroon willen, want Frozen is haar wereldje. Een ster(of meerdere) kan natuurlijk niet ontbreken want ze is dan ook een echte Ster(re). 🙂
  *fingers crossed*
  Facebook liken: check!
  Instagram volgen: check!
  Als ik nu die wedstrijdfoto op instagram nog kan vinden, dan zal ik hem zeker nog reposten…

  • woepsie 🙂 ik was de wedstrijdfoto te snel af blijkbaar…. als de nitwit in mij nu ook nog es kan vinden hoe ik moet reposten op instagram :s

 3. Ik heb al een kroon besteld bij Liezelijn maar mag ik toch nog een poging wagen voor een eventueel broertje of zusje voor onze kleine man? Of voor cadeau te doen voor een neefje of nichtje?
  En nu ik er goed over nadenk en Erika zie met de kroon: waarom geen kroon voor de mama of mezelf? We vieren dan wel ons zoontje zijn verjaardag, maar we vieren ook mee dat wij trotse ouders zijn van …
  Binnenkant: Panterrrrprrrint in zwart wit
  Buitenkant: Witte stof, naam in het zwart
  En mag het iets anders zijn Erika en Liezelijn, nl een tekst ‘PROUD MOM, DAD. Maar hoe zou ik dat doen? PROUD op de kroon en waar ‘MOM’ of ‘DAD’ komt velcro, en op ‘MOM’,’DAD’ ook velcro.
  Details: Zo’n zwart randje onderaan
  Cijfers: Zwarte ronde met daarop een wit rondje (met zo’n kartelrandje) , daarop de zwartwitte panterprint en daarop in het wit de cijfers.

  Zelfs deze papa vind de kroontjes leuk voor volwassenen : -)

 4. Onze zoon wordt in mei 1 jaar! De kroon…..hmmm, vrolijke kleurtjes met als hoofdkleur fluogroen zoals op zijn geboortekaartje. En aan de binnenkant vliegtuigjes indien mogelijk 🙂

  Facebook: likete ik al!
  instragram: volgde ik al!

 5. Gelukkige verjaardag Rowen!!

  Wat een leuke Give-away !
  Mijn dochtertje Alixe wordt in juli 1 jaar.

  Ze houdt van felle kleuren dus ik zou kiezen voor een lichtblauwe kroon met in het fel roze haar naam erop.

  Hoewel ik de witte kroon met gouden details (zoals de Chloe kroon op jouw foto) ook top vind!

 6. Ik zou eentje willen voor mn jongste gangstertje! Hij wordt 1 in juni. Hij verdient een mooie kroon want zijn korte leven is al heftig geweest- al van in de buik- en hij blijft altijd prinselijk schattig &lief.
  De mama is gek van jungledieren, dus zoonlief moet er ook aan geloven!

 7. Wat een leuke idee, zo’n kroon!! Ik zou ze met plezier op het hoofdje van mijn zoontje zetten. Hij wordt begin april twee – twéé! – en is gek op respectievelijk giraffen en vliegtuigen, en houdt van rood, geel en oranje. Hij vindt hoofddeksels van allerlei pluimage de max, dus die kroon zou wel eens een toppertje kunnen zijn!

 8. Als ik een kroon mocht kiezen, zou ik eentje willen voor ons zoontje. Hij wordt in april al 1jaar.

  Ik zou hem laten maken in de stijl van zijn geboortekaartje.

  De eerste verjaardag is iets speciaals, dan mag er zeker geen mooie kroon van Liezelijn ontbreken!

 9. Proficiat aan Rowen!! Super leuk, alles zo mooi in thema en matching 🙂 Mijn zoontje Daan wordt in mei ook 1 jaar! We willen een leuk tuinfeestje, hopelijk met wat zon! Zijn geboortekaartje en ook alle andere dingen zoals doopsuiker, zijn kamertje, dekens, overtrekken, … zijn in thema olifant + rood/blauw. Het zou wel fijn zijn om voor zijn 1ste verjaardag een bijpassende kroon te winnen 🙂 Dan kan het nog meer over the top zijn, want we hebben ondertussen al wat verzameld in het thema 😛

  Ik volg je al op Facebook en Instagram, ik ben fan !

 10. Dit zou geweldig leuk zijn voor mijn dochterje die in mei 1 jaar wordt! Ik zou gaan voor iets met bloemetjes. Altijd leuk voor een meisje!

 11. Wat een geweldige kroon!Mijn dochtertje Zoë wordt op 21 maart 2 jaar. Vermits dan de lente begint en zij ook steeds een vrolijke meid is, zou ik kiezen voor vrolijke lentekleurtjes.Wat op deze regenachtige dag me nog meer doet snakken naar zon!

 12. Prachtig! Zou onze zoon Lenn goed staan op zijn eerste verjaardag binnen 3 maanden. Hij is op de 9e dag na zijn geboorte aan zn hartje geopereerd en vandaag op bijna 9 maanden nog eens. Voorlopig gaat alles goed. Fingers crossed! X

 13. Oeps, vergeten uit te leggen wat ik mooi zou vinden: hij staat goed met grijs en zwart. Iets stoers zou ik wel zien zitten voor onze kleine held.

 14. *doet graag mee*
  Onze zoon wordt 1 jaar in maart en we zijn hier ook al volop bezig met de ‘voorbereidingen’. Een kroon bestellen bij Liezelijn stond dus al op het to-do lijstje.
  Ons geboortekaartje was er eentje met een snorrenthema, dus dat zouden we willen laten terugkomen in de kroon. Subtiel, 1 snor is genoeg. Verder iets met blauw omdat hij daar zo mooi mee staat. 🙂

 15. Mijn lieve, kleine Louise wordt op 26 juli, 1 jaar. En hippe kroon zou perfect passen op het hoofdje van lil’Louise.
  Ik zou kunnen opteren voor haar geboorte – en doopthema: oranje in combinatie met munt /retromotiefje/retropopje
  Al zou ik ook helemaal crazy gaan voor een kroon met flamingo’s…ok ja, flamingo’s , grasgroen and a touch of pink!

 16. Super initiatief! Zo’n kroon heb ik steeds voor ogen als ik eraan begin, maar het resultaat is dan een stuk minder. Mijn prinses ‘Oya’ wordt 29 maart 4 jaar en is volledig weg van vlinders, paars en roze. Ik kijk nu al uit naar haar fiere blik éénmaal ze haar kroon kan tonen aan familie en vrienden.

 17. Wat een leuke give away!
  Ik waag mijn kans!
  Mijn jongste zoontje zou Suuuuperblij zijn met een snorrenkroon met een fleurig accentje!
  En hij heeft het sowieso wel verdiend, zoal hij zich door alle gezondheidsproblemen en anderen heeft gewerkt de laatste tijd.
  Een echte bikkel!

  • En blijkbaar is er iets verkeerd gegaan met de rest van mijn bericht… Mijn zoontje wordt 1 jaar op 29 april en een eerste verjaardag is sowieso bijzonder. Mijn dochter wordt vijf jaar op 5/5/15 dus dat is ook wel speciaal. Moeilijke keuze!!! Maar ik denk dat ik toch voor een kroon voor mijn dochter ga. Omdat ze zo’n flinke grote zus is en omwille van het tekort aan aandacht die ze sinds de geboorte van haar broer toch wel wat heeft. Het moet zeker een roze kroon worden, beetje prinsessenstijl en met allemaal 5’en op!

 18. Mijn zoontje Sander wordt 17 februari 2 jaar. Mama is helemaal geen knutsel of naaiwonder dus zo een superleuke kroon zou heel welkom zijn. Hij is gek op De Leeuwenkoning dus een stoere kroon in leeuwenthema zou wel een topper zijn.

 19. Vooreerst een dikke proficiat aan de kleine kapoen. Wat een leuke give away. Onze dochter Robyn wordt binnenkort één jaar en dat wordt natuurlijk gevierd. Een mooie kroon met rode vogeltjes en paarse accenten zou daar perfect bij passen!

 20. Oh als ik die prachtige kroon zou winnen zet ik m op t hoofd van mijn meisje Belize. Het duurt gelukkig nog “heel lang” voordat ze 1 wordt. Maar elke dag denk ik: blij vandaag nog even klein. Oh wat worden die baby’s toch snel groot… Belize heeft mij zojuist ingefluisterd dat ze het liefste een mintgroene kroon draagt met een beetje zebra en een beetje pastel roze… Hihi #fingerscrossed

 21. Mijn meisje wordt 17-2 alweer 2 jaar … 2! Het eerste jaar was met name voor haar erg pijnlijk met veel ziekenhuisbezoeken en haar eerste verjaardag is daardoor eigenlijk niet gevierd. Daarom willen we nu een knalfeest geven! Een kroon mag voor een prinses eigenlijk niet missen he? Hoe hij eruit zou zien, hmm… Haar lievelingskleur is paars dus dat zou de hoofdkleur zijn. Daar naast is ze gék op poezen (met name Pim en Pom), en vlinders. Roze en zilver mogen eigenlijk ook niet ontbreken. Kort om: een hele lieve zoete, kleurrijke maar vooral feestelijke kroon voor onze kleine grote meid!

 22. Hip hip hoera voor Rowen!

  Onze jongste dochter wordt 12 februari 1 jaar. Ik was van plan om zelf een kroon te maken, lang leve pinterest! Maar als ik al die mooie creaties zie van Liezelijn…waag ik me ook graag aan de wedstrijd. Een kroontje met de kleuren, muntgroen’ licht roze en geel lijkt me wel wat!

 23. Ooooh, een Liezelijnkroon!
  Daar zijn we de laatste dagen nét over bezig: dat we er zo eentje willen voor ons zoontje zijn verjaardag! Ik denk aan… veel blauw (past goed bij zijn oogjes): misschien azuurblauw en nog een ander blauw? En dan een zwart snorretje erop! Zou supermooi zijn. 🙂 Ik duim voor mezelf! 😛

 24. Ons meid wordt dit jaar 8 en ook al is ze wat groter een mooie kroon blijft een must voor haar ☺️ ze is een echt meisje: nagellak,mooie haren, parfum,shmink,……. Enkel de kleur roze is niet echt iets voor haar. Dus een echte ” grote” -meiden-kroon zou ze super vinden

 25. Voor mijn dochtertje Cami die 15 februari 1 jaar wordt. Kroonstress begint hier op te flakkeren… Zou ik een prijsje voor haar kunnen winnen? Spannend!! Suggestie voor het maken: Wit als basis en goud en zwart voor de details. ★ sterretjes en ♡ hartjes of andere kleine vormpjes laten we wel vaker terugkomen dus hier zou dat ook mooi op zijn. Sober en stoer, voor onze kleine meid.

 26. Wat een leuke wedstrijd!!!
  Als ik even zou mogen kiezen….. Wel dan zou zou ik mijn fantasie laten werken en zou ik gaan vr een echte brandweerkroon voor ons zoontje. Papa is nl brandweerman en elke keer wanneer Emiel (wordt in juni 2 jaar) een brandweerwagen hoort, doet hij de gekste dingen.
  En als ik er 1tje voor mijn dochter zou mogen kiezen, ben ik er zeker van dat ze een “paardenkroon” wel zou zien zitten. Emma wordt 7j in augustus. Kronen beginnen al n beetje “not done” te worden (als je 7j wordt, ben je ook al “keigroot”), maar als paardenliefhebster zou ze dit dan toch wel “cool” vinden 🙂

 27. Wat een *prachtige* kronen. Ik zou er eentje kiezen met goud aan de ene kant en mintgroen aan de andere kant.

 28. zo een kroon zouden we graag scoren daarom laten we graag van ons horen. voor ons kleine prinsesje Naomi die al 5j word
  ze droomt van een echte prinsessen kroon liefst met thema frozen

  heel veel succes
  we volgen je pagina op de voet :p telkens vol verbazing van al dat moois

 29. Hi Erika,

  Lijkt me een leuk feestje te zijn geweest.

  Vraagje over de ballonnen; hoelang is de heliumballon mooi gebleven? Ik zou er ook willen bestellen voor de 1e verjaardag van mijn zoontje maar we hebben 2 feestjes en vroeg me af of ze na een week nog mooi opgeblazen zouden zijn?

  Groetjes

 30. Deze fiere papa waagt graag een kansje voor onze lieve kleine en stoere man! In maart is het zijn eerste verjaardag, daar hoort een speciale kroon bij! Onze droomkroon is in het kikkerthema, als babytje in de buik was zijn koosnaampje “plonske” en “kikker” was ook zijn geboortethema. Online kan je bij collega shops van Liezelijn wel veel andere diertjes zoals vosjes enzo vinden, maar kikkers, neen… Dus wie weet zijn Liezelijn en Erika wel onze redder in nood? Eentje in Lenn zijn geboortekleuren, lime en turquoise, zou het helemaal compleet maken! Fingers crossed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.