Beauty-tussendoortje: Yves Rocher

Yves Rocher! Daar wil ik het snel even over hebben met jou. Want het beautymerk dat ik totaal uit het oog verloren was en zelfs stiekem als oubollig geklasseerd had, is terug van nooit weggeweest. En dwingt me meteen om mijn mening te herzien. De YR-producten ogen tegenwoordig waanzinnig veel aantrekkelijker dan ik ze mij herinner. Terwijl ze uiteraard nog altijd (goed) doen wat ze moeten doen. Zo zijn ze meteen waardige challengers geworden voor mijn vertrouwde flesjes, potjes en tubes. Zeker ook omdat de prijs goed zit en je alles online bij mekaar kan shoppen. Me like!

Elixir 79 dagcrème voor een jeugdige en energieke huid en Elixir 79 oogroller voor een jeugdige en energieke huid

Processed with VSCOcam with a1 preset

Sheer botanical lipsticks

Processed with VSCOcam with a1 preset

Sexy Pulp Extra volume mascara

Processed with VSCOcam with a1 preset

Natuurlijke bodyspray met Aloë Vera pulp en Perfectionerende droge olie met Andiroba

Processed with VSCOcam with a1 preset

3 Comments

  1. Ik bne fan van hun douchegels ! Zodanig fan dat ik er jaren geleden zoveel van in huis haalde dat ik er al jaren geen meer moet kopen 😉 . Ik weet zelfs eerlijk gezegd niet of ze ze nog maken ( bamboe, ceder en menthe zijn mijn favorieten )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.