Caballito de Mar. Mijn favoriete Spaanse stek.

Nu zal het wel cht gedaan zijn met de zomer. En de nazomer. En de nanazomer. Ach, geen probleem, we rest our case. Blij met alles wat we (extra) gekregen hebben. Daarbij is het evenwel geen misdaad om meteen al eens te denken aan volgende zomer. Of pre zomer. En die is sowieso beter in Spanje. Alwaar ik een vakantieparadijsje ontdekt heb dat ik graag met jullie wil delen:B&B Caballito de Mar in Moraira/Benissa, aan de Costa Blanca. Op ongeveer een uur rijden van de luchthaven van Alicante. Uitgebaat door een supertof Belgisch koppel: Sabrina en Pierre.

Ik ben er de voorbije (na)zomermaanden twee keer geweest. De eerste keer met mijn mannen, op familievakantie. Daarna op yoga retreat, vergezeld door een troep vrouwen. Twee keer compleet anders, twee keer absoluut heerlijk.

Processed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with x1 presetProcessed with VSCOcam with m5 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with x1 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetIMG_3599Processed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with t2 preset

Processed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with x1 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with t2 preset

7 Comments

  1. Hi Erika, wat leuk om naar je foto’s te kijken van vorig jaar en vooral om te weten dat je het zo fijn vond hier. Always nice to have you :). We hebben ondertussen ook een bar opengedaan in Moraira, dus je zal nog eens moeten afzakken. De bar heet ‘Bar La Cabana’ en ligt vlak aan zee. Er is een pagina op Facebook waar je de foto’s kan zien: bar la cabana Moraira. Helemaal in de Caballito sfeer uiteraard, kan niets anders :). Veel plezier deze zomer en hopelijk tot snel xx

  2. Ziet er super uit! Bedankt voor de tips ‘met kids op reis’. Maar wat deden jullie voor avondeten etc? Zijn er dingen in de buurt of telkens met de auto ergens heen?

    • Voor de Caballito is een auto wel handig, want de B&B ligt in een woonwijk bovenop een berg(je). Toen wij er waren kookte Sabrina om de avond en moesten we maar 1 op de 2 avonden richting Moraira voor het avondeten. Nu kookt ze minder vaak blijkbaar, maar ze hebben wel een hele fijne bar/resto aan de voet van hun wijk, vlak aan het water… Liefs!

  3. Leuke website met leuke verslagen ! ✨
    Ik heb vorig jaar nog maar pas deze regio bezocht voor de halve marathon in Valencia… Ik heb er al goeie herinneringen van toen ik kind was. Ik herken veel van mezelf in je verhalen Ik hou ook van hardlopen, reizen,… Alvast bedankt voor de tip betreft de B&B !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.